Închide meniul
Foto

Cine este şi cu ce se ocupă „febleţea” lui Ilie Dumitrescu. Are 18 ani şi este de o frumuseţe rară: „E slăbiciunea mea!”

Publicat: 1 februarie 2024, 22:04

Reclamă
Cine este şi cu ce se ocupă „febleţea” lui Ilie Dumitrescu. Are 18 ani şi este de o frumuseţe rară: „E slăbiciunea mea!”

Cine este şi cu ce se ocupă "febleţea" lui Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu şi Mayra Daria Dumitrescu / Colaj Instagram

Se ştie cine este şi cu ce se ocupă tânăra care este „febleţea” lui Ilie Dumitrescu. Mayra Daria, unica fiică a fostului atacant al Generaţiei de Aur, are 18 ani şi este de o frumuseţe rară. „Mister” a declarat, cu fiecare ocazie, că este un tată extrem de mândru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mayra a devenit majoră anul trecut, când a absolvit cu brio Şcoala Cambridge din Bucureşti. A ales să îşi continue studiile în România şi a fost admisă la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA).

Cine este şi cu ce se ocupă „febleţea” lui Ilie Dumitrescu

Copiii sunt ceva special în viața mea„, a afirmat fostul mare jucător al Stelei şi al naţionalei României. Ilie Dumitrescu are trei băieţi şi o fată din cele două căsnicii pe care le-a avut. Din mariajul cu Nela îi are pe Dani şi pe Sică, iar cu a doua soţie, Letiţia Badea, îi are pe Toto şi pe Mayra.

Mayra Daria îi calcă pe urme mamei ei, fostul fotomodel Letiţia Badea, şi este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Ilie Dumitrescu este fascinat atunci când vorbeşte despre fiica lui.

O susțin. Pe ea o iubesc cel mai mult, clar. Este foarte implicată în ceea ce face. Este profesionistă. Cumva are ceva de la mine în zona asta de profesionalism. Îi place să câștige, să iasă lucrurile așa cum își dorește„, a declarat Ilie Dumitrescu într-un interviu pentru unica.ro.

Reclamă

Ilie Dumitrescu a vorbit şi despre implicarea pe care o are în viaţa copiilor săi şi a recunoscut să evită să le ofere prea multe sfaturi. Nu îşi doreşte să le influenţeze drumul pe care aceştia îl aleg în viaţă.

Nu știu dacă excelez la sfaturi, dar sunt alături de ei în orice moment. Îi susțin în orice lucru în care sunt implicați. Sunt alături de ei. Eu sunt mai deschis cu ei. Pentru mine e mai importantă personalitatea lor. Eu dacă le transmit un mesaj n-aș vrea să-i influențez în niciun fel. Vreau să dezvolt personalitatea lor, vreau ca ei să se impună, să fie lideri, să facă performanță„, a declarat Ilie Dumitrescu pentru sursa citată anterior.

Ce a putut să spună Ilie Dumitrescu despre femeile din viaţa lui

Ilie Dumitrescu a împlinit, pe 6 ianuarie, 55 de ani. De-a lungul carierei de fotbalist a făcut deliciul tabloidelor. Fostul mare internaţional român s-a iubit cu femei frumoase, însă nu se consideră un „mare cuceritor”. Cea mai agitată perioadă a avut-o la Londra, acolo unde s-a speculat că a avut o aventură cu soţia unui poliţist.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mă consider nici telegenic, nici fotogenic și urăsc să mă uit la o emisiune cu mine, în reluare. Deci nu excelez fizic. Nu îmi place de mine. Au fost câteva episoade din viața mea, din perioada Londra, în care am ieșit în decor cu anumite lucruri care m-au făcut să fiu perceput așa. Dar nu cred în eticheta asta. Și nu îmi place să vorbesc despre mine, ci despre activitatea mea”, a spus Ilie Dumitrescu pe okmagazine.ro.

Ilie Dumitrescu a mai spus că a ajuns la o vârstă la care preferă liniştea în locul agitaţiei din cluburi.

Am ajuns la o vârstă la care am activități liniștite: prefer să ies cu prietena mea la un restaurant, fără cluburi și agitație”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și