Închide meniul

Clauza incredibilă din contractul prenupţial semnat de Bill Gates şi soţia sa, Melinda. Au de împărţit o avere de 130 miliarde de dolari

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 mai 2021, 5:31

Clauza incredibilă din contractul prenupţial semnat de Bill Gates şi soţia sa, Melinda. Au de împărţit o avere de 130 miliarde de dolari

ProfimediaImages

Bill şi Melinda Gates divorţează

"După ce ne-am gândit mult şi am muncit mult la relaţia noastră, am luat decizia de a pune capăt căsniciei", au anunţat cei doi pe Twitter. Bill Gates e pe locul 4 în topul celor mai bogaţi oameni ai lumii, cu o valoare estimată la 130.5 miliarde de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi s-au cunoscut în anii 1980, când Melinda a început să lucreze la Microsoft. Ei s-au căsătorit în Hawaii, în 1994 şi au împreună trei copii: Jennifer (25 ani), Rory (21) şi Phoebe (18). Din anii 2000, conduc împreună Bill & Melinda Gates Foundation.

Miliardarul Bill Gates, legătură strânsă cu Ann Winblad

Bill Gates nu şi-a uitat uşor trecutul chiar nici după căsătoria cu Melinda. Conform Morning Future, aceştia ar fi semnat un contract prenupţial conforn căruia miliardarul ar fi putut petrece un weekend pe an cu fosta lui iubită, Ann Winblad.

Cei doi au rămas în relaţii extrordinare, ea fiind un investitor la Microsoft, la un moment dat. Ann este considerată cea care a construit Silicon Valley. Ei au continuat să se vadă, relaţia lor fiind una de prietenie. Cei doi au fost împreună în anii 80, fără să ajungă la căsătorie. 

În anii 70, Winblad a devenit primul om care a crezut că software-ul va reprezenta viitorul, acesta fiind motivul pentru care a investit în Microsoft. 

Reclamă

Bill Gates a înfiinţat Microsoft în 1975

Bill Gates a înfiinţat Microsoft în 1975, alături de Paul Allen, prietenul său din copilărie. Iniţial o firmă mică din Albuquerque, a devenit apoi cea mai mare companie de software, la nivel internaţional.

Gates a renunţat la funcţia de preşedinte al companiei cu 7 ani în urmă. Din primăvara lui 2020, acesta şi-a dedicat timpul activităţilor filantropice, de combatere a încălzirii globale.

Bill Gates, aproape să o preia pe Liverpool

Bill Gates a fost foarte aproape să devină deţinătorul lui Liverpool. Americanii Gillett şi Hicks au cumpărat clubul de pe Anfield în 2007, dar au avut mari probleme financiare în 2010.

Reclamă 4 / 0/3

Aceştia au fost nevoiţi să se despartă de club, iar atunci i-au făcut o ofertă şi lui Gates, care ar fi refuzat-o însă. Liverpool a fost vândut atunci către Fenway Sports Group, pentru 300 de milioane de lire sterline.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și