Închide meniul
Foto

Cum a ajuns milionar bărbatul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România. Are o avere fabuloasă

Publicat: 17 februarie 2024, 17:14

Reclamă
Cum a ajuns milionar bărbatul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România. Are o avere fabuloasă

Cum a ajuns milionar bărbatul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România. Are o avere fabuloasă

Victor Piţurcă are un copil cu Vica Blochina / Colaj As.ro/Instagram

Au apărut noi detalii despre cum a ajuns milionar bărbatul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România. Victor Pițurcă (67 de ani) a primit salarii fabuloase de-a lungul carierei sale de antrenor. În perioada în care o pregătea pe Al-Ittihad a încasat sume uriașe de bani. A adunat o avere fabuloasă şi din afaceri imobiliare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este multimilionar! Are afaceri de zeci de milioane. Ușor peste 50 de milioane„, spuna Dumitru Dragomir despre averea bunului său prieten, Victor Pițurcă.

Cum a ajuns milionar bărbatul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România

„Piți” a reacționat imediat după ce a aflat ce a spus „Mitică” Dragomir. A negat că ar avea chiar atât de mulţi bani în conturi. A surprins însă în momentul în care a spus câți oameni depind de el, lună de lună.

De unde atâția bani? Ce, eu am banii lui Mircea Lucescu? Am antrenat eu 10 – 12 ani pe Șahtior Donețk? Eu am câștigat bani în acei doi ani când am antrenat în Arabia Saudită. Bine, am câștigat și cât am fost la Federația Română de Fotbal, dar…

Eu întrețin 15-20 de oameni. Am o familie mare, dacă n-aș fi eu ar fi greu. Nu, nu pot să spun că sunt mare bogat”, a spus Victor Piţurcă în podcastul „Tare de tot”.

Reclamă

Victor Pițurcă a antrenat-o ultima dată pe Universitatea Craiova. A plecat de la echipa lui Mihai Rotaru după numai 4 luni, din cauza unor divergențe. Atunci a și dezvăluit câți bani a putut primi de la șeicii din Arabia Saudită.

Am o vârstă, am o situaţie… nu-mi mai permit să antrenez orice echipă. Uite, de exemplu, aseară (n.r. marţi seară) am primit un telefon să merg la o echipă din Arabia Saudită. O echipă de mijlocul clasamentului, o echipă bună.

Şi am spus: ‘Vreţi să câştigaţi campionatul? Aveţi şanse să câştigaţi campionatul?” / ”Păi nu, că dacă am termina pe locul 4-5 ar fi performanţă’. E, atunci căutaţi-vă alt antrenor, pentru că Piţurcă nu este antrenor de echipă de locurile 4-5.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mă mai interesează salariile de 20-30.000 de euro pe lună, pentru că ultima oară când am fost în Arabia Saudită m-am obişnuit cu salarii de 2-300.000 de euro pe lună„, a declarat Victor Pițurcă, la finalul anului 2021, pentru gsp.ro.

Victor Piţurcă, fostul selecţioner al României, are doi copii din mariajul cu Maria Piţurcă şi unul din relaţia extraconjugală cu Vica Blochina. Claudia Naboiu şi Alex Piţurcă sunt copiii lui Victor Piţurcă din căsătoria cu Maria Piţurcă, în timp ce Edan e băiatul fostului selecţioner din relaţia cu Vica Blochina, supranumită „cea mai cunoscută amantă din România”.

Afacerea cu care cea mai cunoscută amantă din România s-a îmbogăţit

Vica Blochina, fosta balerină cu care Victor Piţurcă a avut 16 ani o relaţie extraconjugală, a vorbit despre modul prin care face avere chiar şi fără să iasă din casă.

Vica a precizat că nu mai are probleme cu banii de când face bani online din promovarea de lenjerii de pat sau diferite pături. Anunţă că şi-a găsit liniştea pe toate planurile şi că s-a împăcat şi cu fiul ei. Relaţia cu Edan se „răcise”, după ce acesta se mutase alături de tatăl său. Fostul selecţioner, Victor Piţurcă, are o avere de milioane de euro.

Promovez online diverse produse, am platformă… Avem contracte cu fabrici. Fac demult aceste lucruri, dar diferența este că acum promovez foarte mult online, foarte puternic, pentru că fac bani mulți. Și atunci e bine.

În rest, totul este foarte bine la mine. Nu am de ce să mă plâng, să știi! S-au aranjat lucrurile. Toate. Și cu fiul meu lucrurile stau bine. E totul e foarte ok. Cumva am ajuns la un echilibru în viață, din toate punctele de vedere. Nu pot să mă plâng„, a declarat Vica Blochina pentru viva.ro.

Vica Blochina locuiește într-un apartament din centrul Capitalei, estimat la 300.000 de euro. L-a primit cadou chiar de la Victor Pițurcă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și