Închide meniul

Cum a apărut Ion Ţiriac în spaţiul public la câteva zile după ce a anunţat că nici nu ştie ce pensie încasează de la statul român

Antena Sport Publicat: 9 septembrie 2024, 9:22

Reclamă
Cum a apărut Ion Ţiriac în spaţiul public la câteva zile după ce a anunţat că nici nu ştie ce pensie încasează de la statul român

Cum a apărut Ion Ţiriac în spaţiul public la câteva zile după ce a anunţat că nici nu ştie ce pensie încasează de la statul român

Ion Ţiriac - Hepta

Cum a apărut Ion Ţiriac în spaţiul public la câteva zile după ce a anunţat că nici nu ştie ce pensie încasează de la statul român a uimit mai multă lume prezentă la conferinţa de presă dinaintea turneului Țiriac Foundation Trophy.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce le-a atras atenţia celor prezenţi la eveniment a fost ceasul purtat de omul de afaceri din România, unul de lux, evident, mai scump şi decât maşinile pe care acesta le-a făcut cadou românilor medaliaţi la Jocurile Olimpice 2024 (52.000 de euro).

Cum a apărut Ion Ţiriac în spaţiul public la câteva zile după ce a anunţat că nici nu ştie ce pensie încasează de la statul român

Conform prosport.ro, ceasul purtat de Ion Ţiriac la conferinţa de presă, un Franck Muller din aur roz, modelul Conquistador Cortez – 10000 M SC PRIDE OF GREECE, ce deţine un mecanism automat, costă nu mai puţin de 55.000 de euro.

Modelele Franck Muller pot fi văzute la mâna multor celebrităţi din lumea întreagă, printre care le putem enumera pe Cristiano Ronaldo, David Beckham, Floyd Mayweather, Paris Hilton sau Arnold Schwarzenegger.

Reclamă
Reclamă

Întrebat ce pensie are după recalculare, miliardarul Ion Ţiriac nu s-a mai abţinut

Din informaţiile apărute în spaţiul public, Ion Ţiriac are o pensie de 12.000 de lei. Această sumă îi intră în conturi miliardarului român pentru că, timp de 20 de ani, a activat ca ofiţer în Ministerul de Interne, având grad de colonel.

Ion Ţiriac a confirmat informaţiile că nu a scos niciodată banii pe care îi primeşte de la statul român. Aceştia intră într-un cont, din care nu ar fi făcut nicio tranzacţie până în prezent. Omul de afaceri nici nu ştie câţi bani primeşte.

„(Domnule Țiriac, ați primit pensia recalculată?) Mi-e rușine să spun, mi-e rușine să spun! Scuzați-mă… asta nu este foarte meritoriu din partea mea. Nu am întrebat niciodată de pensie și nici nu știu ce pensie am. Nici nu știu cât am dreptul la pensie și așa mai departe. Adică nu am cerut niciodată. Nu știu! Nu știu…„, a precizat Ion Ţiriac la gsp.ro.

Reclamă

Americanii de la Forbes au estimat averea lui Ion Ţiriac la 2.1 miliarde de dolari. Fostul jucător de tenis a avut un sfat pentru toţi românii.

„Cred că ne jignește lumea, dom’ne! Oamenii ăștia muncesc în fiecare an. Eu am muncit pentru turneul ăla de tenis de la Madrid 20 de ani.

Sigur că îl cumperi cu 3 lei și îl vinzi cu 400. Dar ai făcut ceva cu el. Adică nu vinzi același lucru. Avem totuși cea mai mare companie de asigurări din România. Iar sfatul meu pentru oameni este: asigurați-vă cu orice aveți! Dar sunt multe asigurări în România. Nu numai a noastră„, a mai spus Ţiriac.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:15

Alex Morgan s-a retras din fotbal! Imagini emoţionante de la ultimul meci al jucătoarei din Statele Unite

9:44

România – Lituania LIVE TEXT (21:45). Primul meci acasă de la revenirea lui Mircea Lucescu la naţională. Echipele probabile

9:44

Ilie Dumitrescu, verdict în cazul lui Ianis Hagi înainte de România – Lituania: „Dacă ne aducem aminte, aşa erau şi la noi”

9:24

Jannik Sinner, copleşit de emoţii după succesul de la US Open 2024: „Nu ştiu cât o voi mai avea în viaţa mea”

8:40

Miza uriaşă a meciului România – Lituania! Drumul spre Mondialul din 2026 poate deveni mai uşor

8:40

Gabriela Ruse şi Irina Begu, salturi impresionante în clasamentul WTA! Cum arată ierarhia după US Open 2024

1 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 2 FotoIon Ţiriac a „pus tunurile” pe Noah Lyles! Suspiciuni de dopaj: „Nu ai voie de 8 ori” 3 Jannik Sinner a câştigat US Open 2024! L-a învins pe Taylor Fritz şi a devenit primul italian care se impune la Flushing Meadows 4 FotoRăzvan Lucescu şi PAOK, gest superb pentru micuţul fan al echipei din Grecia care se pregăteşte de operaţia vieţii lui! 5 Mircea Rednic l-a sunat pe Florin Andone, pentru a-l aduce la UTA! Atacantul i-a dat răspunsul pe loc 6 Vestea neplăcută pe care a primit-o selecţionerul Mircea Lucescu înainte de meciul România – Lituania!
Citește și