Închide meniul
Foto

„Eram îngrozitor de timidă!” Soția lui Gică Hagi a spus tot despre începutul poveștii de iubire. Cum se ascundea „Regele”

Publicat: 12 februarie 2024, 12:01

Reclamă
„Eram îngrozitor de timidă!” Soția lui Gică Hagi a spus tot despre începutul poveștii de iubire. Cum se ascundea „Regele”

Soția lui Gică Hagi a spus tot despre începutul poveștii de iubire

Gică Hagi și soția lui, Marilena Hagi, la cununia lui Ianis Hagi / Captură iamsport.ro

Soția lui Gică Hagi a spus tot, într-un interviu, despre începutul poveștii de iubire cu „Regele”. Marilena Hagi a dezvăluit cum a fost cucerită de cel mai bun marcator al naţionalei României. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 28 de ani şi au împreună doi copii, pe Ianis Hagi şi pe Kira Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marilena Hagi este o prezenţă retrasă şi a surprins în momentul în vara anului trecut, când Farul a devenit campioana Ligii 1. Soţia lui Gică Hagi a dansat ca în tinereţe la petrecerea de titlu, alături de liderul Generaţiei de Aur (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Soția lui Gică Hagi a spus tot despre începutul poveștii de iubire

Marilena a avut o reacţie emoţionantă în momentul în care a fost întrebat despre începutul relaţiei cu Gică Hagi. Era studentă în momentul în care s-au cunoscut.

Îmi amintesc perfect, desigur. M-a invitat la restaurantul Select. Deși eram îngrozitor de timidă, încă de la început m-am simțit în largul meu lângă el. Asta pentru că îmi semăna în multe privințe. Și el era timid, ca și mine. (…) Eram studentă în anul II și venea să mă ia de la facultate.

Își parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu ne vadă cineva sau să afle părinții mei. Totuși, n-am rezistat prea mult și i-am spus surorii mele cu cine am ieșit. Am păstrat amândouă secretul până la prima mea ieșire în public alături de Gică. Era o petrecere machidonească. Toată lumea a fost surprinsă. Nu știau de unde am răsărit„, declarase Marilena Hagi într-un interviu pentru newsweek.ro.

Reclamă

Până să o întâlnească pe Marlinena, Gică Hagi a mai fost căsătorit. Puţină lume ştie că cel mai bun marcator din istoria naţionalei României a trecut printr-un divorţ. „Regele” a avut un mariaj de doi ani cu Leni Celnicu, la începutul anilor ’90. Hagi a avut de plătit o sumă uriaşă în momentul în care divorţul s-a oficializat. A trebuit să-i achite fostei soții o sumă uriașă, 300.000 de dolari!

Marilena Hagi, declarații emoționante după ce Ianis Hagi s-a cununat cu Elena Tănase

Soția lui Gică Hagi Hagi a oferit declarații emoționante, după ce fiul ei, Ianis, s-a cununat civil cu Elena Tănase. Marilena s-a declarat extrem de mândră de fiul său.

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat civil chiar în prima zi de Crăciun. Cei doi au dat o petrecere de zile mari, unde au fost așteptați 400 de invitați.

Reclamă 4 / 0/3

Marilena Hagi a oferit declarații despre pasul pe care l-a făcut fiul său, alături de Elena. Soția lui Gică Hagi a transmis că își va aminti de acest Crăciun în fiecare an.

E emoționant, suntem niște părinți împliniți și foarte bucuroși. Avem un Crăciun frumos și în fiecare an ne vom aminti de acest moment”, a declarat Marilena Hagi, conform iamsport.ro.

Și Gică Hagi a fost extrem de emoționat și a declarat că le va fi alături lui Ianis și soției lui pe tot restul vieții, sperând ca aceștia să se iubescă la fel de mult ca în prezent.

Dovada că anii trec, a venit și timpul în care să mergem după copii. Important e că e o seară minunată pentru noi. E și Crăciunul. Crăciun fericit tuturor și bucurie, liniște, sănătate și spor.

Fericiți, bucuroși, cred că și socrul mic e bucuros. Suntem fericiți. Au făcut un pas înainte în viață, să fie responsabili, să se iubească și să împartă lucrurile cum trebuie.

(Dacă a comandat muzica – n.r.) Ianis comandă, ei comandă, noi suntem alături de ei. (Pregătiți pentru nepoți?) Ne dorim, vorbiți cu ei, ei trebuie să își dorească. Noi suntem lângă ei, suntem în spatele lor și trebuie să îi sprijinim”, a spus și Gică Hagi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și