Închide meniul
Foto

„Eşti o păpuşă!” Fiica unui fost jucător de la Steaua şi Craiova, apariţie răvăşitoare. Şi-a năucit fanii cu decolteul generos

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 decembrie 2023, 15:42

„Eşti o păpuşă!” Fiica unui fost jucător de la Steaua şi Craiova, apariţie răvăşitoare. Şi-a năucit fanii cu decolteul generos

Maria Ceuaşilă este fiica lui Gheorghe Ceauşilă

Colaj Instagram

Fiica unui fost jucător de la Steaua şi Craiova a avut o nouă apariţie răvăşitoare. Maria Ceauşilă este o prezenţă activă pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria Ceauşilă este fiica fostului fotbalist Gheorghe Ceauşilă. Tânăra care a lucrat în trecut şi la Federaţia Română de Fotbal este de o frumuseţe uimitoare. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO)

Fiica unui fost jucător de la Steaua şi Craiova, apariţie răvăşitoare. Şi-a năucit fanii cu decolteul generos

„Eşti o păpuşă„, „Eşti frumoasă” sau „Superbă” sunt doar câteva dintre mesajele primite de frumoasa Maria. Ceauşilă este un fost fotbalist care a jucat la Steaua București, Dinamo București, Universitatea Craiova, Sportul Studențesc și CF Brăila.

Gheorghe Ceauşilă a jucat câteva minute pentru Steaua în sezonul 1985-1986, când echipa antrenată atunci de Emerich Ienei a câştigat Cupa Campionilor, dar şi titlul.

În sezonul 1990 – 1991, Ceauşilă a câştigat titlul cu Universitatea Craiova. „Craiova este cel mai frumos moment al carierei mele. Urmăresc echipa și acum, când începe să redevină ce-a fost odată„, spunea Ceauşilă în trecut, conform prosport.ro.

Reclamă

Gheorghe Ceauşilă a rămas fără nume pe vremea lui Ceauşescu

Pentru că numele său semăna cu cel al lui Nicolae Ceauşescu, lui Ceauşilă i s-a interzis să îşi mai folosească numele.

Am început fotbalul acasă, la Chimia Râmnicu-Vâlcea, la juniori. Apoi m-au luat în armată, la Steaua. Abia ajunsesem de câteva zile când a venit la mine Valentin Ceaușescu. Copile, uite cum stă treaba, mi-a spus. Ori îți schimbi numele, ori îl transformăm în inițială! Așa nu poți să joci fotbal, e ordin știi tu de unde. N-am vrut să-mi schimb numele de familie, m-am gândit că n-o să țină cine știe cât, mai ales că încă nu ajunsesem să fac performanță.

Eram acasă, la Vâlcea, și am cumpărat ziarul Sportul, să văd dacă s-a scris ceva de mine. Am avut un șoc atunci când am citit echipa. Eu nu eram, deși jucasem! Abia la a treia sau a patra citire am descoperit un C. Gheorghe în caseta meciului și am făcut legătura. Eram eu!”, şi-a adus aminte Gheorghe Ceauşilă pentru sursa mai susu citată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și