Închide meniul
Foto

„Eu am fost cuceritorul” Ilie Năstase, detalii incredibile despre relația cu celebra Diana Ross! Cât a durat povestea de dragoste

Alex Ioniță Publicat: 6 mai 2024, 17:44

Reclamă
„Eu am fost cuceritorul” Ilie Năstase, detalii incredibile despre relația cu celebra Diana Ross! Cât a durat povestea de dragoste

Ilie Năstase, detalii incredibile despre relația cu celebra Diana Ross!

Colaj cu Ilie Năstase și Diana Ross / Hepta - Profimedia

Ilie Năstase a dat detalii incredibile despre relația cu celebra Diana Ross. Fostul mare tenismen a vorbit despre povestea de dragoste pe care a avut-o cu artista din America, în urmă cu mai bine de 40 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În anii ’70, Diana Ross făcea ravagii pe scena muzicii din Statele Unite, fiind o câtereață foarte cunoscută, la lumea respectivă. VEZI IMAGINI CU DIANA ROSS ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Ilie Năstase, detalii incredibile despre relația cu celebra Diana Ross!

„Nasty” nu s-a ferit de cuvinte atunci când a vorbit despre povestea pe care a trăit-o cu Diana. Mai mult de atât, acesta a dezvăluit și cum a reacționat mama sa, atunci când a aflat despre relația celor doi.

„A fost de durată scurtă, un an (n.r. relația cu Diana Ross). Mamei îi plăceau fetele cu codițe, cu păr blond, nu știa ea cine e Diana Ross. Maică-mea asculta muzică populară, ce să zică? Dacă veneam cu o cântăreață de muzică populară îi plăcea.

(n.r. Diana Ross) Era foarte slăbănoagă, formația se numea The Supremes, erau 4-5 fete care cântau. Atunci eram la New York, mă mutasem acolo, și mai mergeam așa prin cluburi, acolo am cunoscut-o. În cazul ei, eu am fost cuceritorul. Ea era cunoscută, a fost după un manager al lui Michael Jackson, s-a ocupat de afacerea lui”, a spus Ilie Năstase, în cadrul unui podcast.

Reclamă

De asemenea, în urmă cu câțiva ani, Ilie Năstase făcea o dezvăluire de-a dreptul uluitoare! Fostul mare tenismen a spus că Diana Ross a rămas însărcinată cu copilul său, în timpul relației din anii ’70.

„Am dansat, eu eram divorțat și s-a legat. Făcea copii cu toți. Și cu mine a rămas însărcinată, a rămas cu toată lumea. Ea nu a fost gagica lui Michael Jackson, erau doar prieteni”, a declarat Ilie Năstase, în trecut.

Ilie Năstase, apariţie de gală alături de soţie

Ilie Năstase a avut o apariţie de gală alături de soţie, la premiera filmului despre viaţa lui. Ioana, partenera de viaţă a fostului lider ATP, a strălucit pe covorul roşu la braţul soţului ei. Filmul despre viaţa lui Ilie Năstase, intitulat „Nasty”, a avut premiera în cinematografe, în luna aprilie.

Reclamă 4 / 0/3

La premiera filmului, şi-au făcut apariţie nume importante din sportul românesc, precum Gică Hagi, Nadia Comăneci sau Ion Ţiriac. De asemenea, Boris Becker a fost şi el prezent.

Ilie Năstase a venit însoţit de cea de-a cincea lui soţie, Ioana, femeia care este cu 30 de ani mai tânără decât el. Aceasta a stat alături de soţul ei, pe toata durata festivităţii, fiind îmbrăcată într-o rochie neagră şi accesorizată cu diferite bijuterii.

Ilie Năstase a dezvăluit că nu a vizionat filmul şi îl va urmări la premieră, alături de prietenii lui. Acesta a transmis că se bucură că acest film s-a realizat cât timp a fost în viaţă.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și