Închide meniul
Foto

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, afectată de atacurile lui Gigi Becali la adresa mamei ei: „Eram ca o familie!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 martie 2023, 17:49

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, afectată de atacurile lui Gigi Becali la adresa mamei ei: „Eram ca o familie!”

Sarah Dumitrescu este fiica lui Gigi Becali

Sarah Dumitrescu, afectată de atacurile lui Gigi Becali / Colaj Hepta

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, a dezvăluit că este afectată de atacurile lui Gigi Becali la adresa mamei ei. Relaţia dintre patronul lui FCSB şi cunoscutul impresar s-a „răcit”. Cei doi şi-au „aruncat” cuvinte grele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali şi Anamaria Prodan s-au „războit” după transferul lui Dennis Man la Parma. Agentul de jucători a fost scos din schemă şi a ratat comisionul. L-a dat în judecată pe jucător şi a câştigat, în primă instanţă, procesul de 350.000 de euro.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, afectată de atacurile lui Gigi Becali

În vârstă de 23 de ani, Sarah a recunoscut că a resimţit din plin reacţiile pe care le-a avut latifundiarul din Pipera.

(Reporter: Au durut atacurile lui Gigi Becali la adresa mamei tale?) Da, pentru că e greu când cunoşti o persoană de atât de mult timp şi stai la el în casă, în vizitezi de atâtea ori. Eram ca o familie. Să vezi că nu mai e aşa şi că sunt atacuri unul contra celuilalt, e greu!

Mereu am încercat să îi las pe ei şi să îmi văd de treaba mea şi de cariera mea. Dar e greu când vezi aşa ceva la televizor. Noi (n.r. copiii Anamariei Prodan) am încercat să nu lăsăm să ne afecteze, e situaţia lor, ei sunt adulţii, ei trebuie să îşi regleze ce vor între ei. Dar e greu să nu facă parte şi din viaţa noastră. Pe stradă, oriunde, mereu ţi se va atrage atenţia de ceea ce se întâmplă. Dar încerc să trec cu vederea„, a declarat Sarah Dumitrescu pentru AS.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa lui Gigi Becali: „Zice că mă bagă la puşcărie”

Anamaria Prodan a răbufnit la adresa lui Gigi Becali. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a susţinut că Becali o înjură ori de câte ori are ocazia şi o ameninţă că o să o distrugă.

Faptul că acest mare credincios are impresia că atunci când vorbește el cu `prietenii` acești oameni îi poartă respect… Dimpotrivă, ei mă sună pe mine și îmi povestesc cum vorbește, cum mă înjură, cu verii, cu toată lumea pe la palat. Credinciosul ăsta mare! Cum se laudă că el are foarte multe relații și că el o să facă, că o să mă distrugă, că o să îl folosească pe Reghe împotriva mea.

Râde de Reghecampf, râde de ce a făcut Reghe, de toate amantele lui Reghe de dinaintea ăsteia. Se laudă că o cunoaște pe Bilcon… Pe mine nu mă interesează și nu mă impresionează absolut nimic”, a spus Anamaria Prodan, la finalul anului 2021, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a dezvăluit cum a stricat Anamaria Prodan relația cu el

Patronul de la FCSB a recunoscut că avea o relaţie foarte bună cu Anamaria, pe vremea când Laurenţiu Reghecampf, cu care impresara se află în plin scandal, se afla pe banca formaţiei din Berceni. Lucrurile s-au schimbat însă în momentul în care Anamaria i-a reproşat lui Becali, mai în glumă, mai în serios, că se uita la fizicul ei.

Finanţatorul roş-albaştrilor a caracterizat-o pe Anamaria Prodan drept o femeie „care ştie să se bage sub pielea oamenilor”, dar a asigurat că impresara nu era pe placul său.

Orice antrenor care a venit la FCSB s-a pus el. M-ați înțeles? A fost 0 în instalarea lui Reghecampf (n.r. – despre implicarea Anamariei Prodan). Nimeni, niciodată nu m-a influențat cu un antrenor. El a reușit la Snagov și l-am pus.

Anamaria are o simpatie aparte și știe să se bage sub pielea oamenilor. Pe urmă, strică tot. Eu o simpatizam. Călca la mine o femeie la palat? I-am zis lui Reghe să nu mai vină, mai râdeam cu ea. După a zis că mă uitam la ea, că ce fizic are, Doamne ferește! Am simpatizat-o, dar eu iubesc numai femei care sunt cu Hristos, călugărițe, frați, călugări. Nu pot să iubesc orice femeie.

Ea, după aia, a stricat totul. Pentru ce? Nu a avut niciun fel de aport. Pe Reghe voiam să-l iau eu. A demonstrat el. Mă știți, nici MM nu poate să mă influențeze să iau un antrenor, doar dacă îl mai întreb eu”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și