Închide meniul
Foto

Fiica lui Ilie Dumitrescu a strălucit pe covorul roșu, la premierea filmului tatălui ei! Imagine plină de emoție

Viviana Moraru Publicat: 29 februarie 2024, 9:01

Reclamă
Fiica lui Ilie Dumitrescu a strălucit pe covorul roșu, la premierea filmului tatălui ei! Imagine plină de emoție

Fiica lui Ilie Dumitrescu a strălucit pe covorul roșu, la premierea filmului tatălui ei

Mayra Daria, la premierea filmului tatălui ei/ Instagram

Fiica lui Ilie Dumitrescu a strălucit pe covorul roșu, la premierea filmului tatălui ei. Mayra Daria a atras toate privirile și s-a fotografiat alături de o imagine a fostului internațional, de la Campionatul Mondial din 1994.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Membrii „Generației de Aur” au fost prezenți la avanpremiera filmului „Hai, România”, film care prezintă povestea echipei naționale de la Campionatul Mondial din 1994. Filmul se va lansa în cinematografe pe 1 martie.

Fiica lui Ilie Dumitrescu a strălucit pe covorul roșu, la premierea filmului tatălui ei

Ilie Dumitrescu nu a putut lipsi de la marele eveniment. Acesta a fost însoțit de trei dintre cei patru copii ai săi, după cum chiar el a mărturisit acest fapt. Fiica fostului mare internațional, Mayra, a fost cea care a atras toate privirile. (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

În vârstă de 18 ani, Mayra este „feblețea” tatălui ei. Ilie Dumitrescu a postat o fotografie de pe covorul roșu alături de fiica sa, cât și alături de unul dintre băieții săi, Toto.

Fotografiile au fost repostate și de Mayra, iar aceasta a mai postat o fotografie plină de emoție. Tânăra de 18 ani s-a fotografiat alături de o imagine cu tatăl ei, de la Campionatul Mondila din 1994.

Reclamă

„Vor veni trei din cei patru copii la eveniment. Mă bucur că s-a realizat, un proiect de suflet, e o poveste frumoasă pentru noi.

Retrăim momentele deosebite, speciale, din SUA. Avem cei mai importanţi antrenori din fotbalul românesc, începând cu Emeric Ienei, Anghel Iordănescu, Mircea Lucescu…persoane care au făcut istorie”, a declarat Ilie Dumitrescu, de la premiera filmului „Hai, România”.

Ilie Dumitrescu, cucerit de fiica lui

Mayra a devenit majoră anul trecut, când a absolvit cu brio Şcoala Cambridge din Bucureşti. A ales să îşi continue studiile în România şi a fost admisă la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA).

Reclamă 4 / 0/3

„Copiii sunt ceva special în viața mea„, a afirmat fostul mare jucător al Stelei şi al naţionalei României. Ilie Dumitrescu are trei băieţi şi o fată din cele două căsnicii pe care le-a avut. Din mariajul cu Nela îi are pe Dani şi pe Sică, iar cu a doua soţie, Letiţia Badea, îi are pe Toto şi pe Mayra.

„O susțin. Pe ea o iubesc cel mai mult, clar. Este foarte implicată în ceea ce face. Este profesionistă. Cumva are ceva de la mine în zona asta de profesionalism. Îi place să câștige, să iasă lucrurile așa cum își dorește„, a declarat Ilie Dumitrescu într-un interviu pentru unica.ro.

Ilie Dumitrescu a vorbit şi despre implicarea pe care o are în viaţa copiilor săi şi a recunoscut să evită să le ofere prea multe sfaturi. Nu îşi doreşte să le influenţeze drumul pe care aceştia îl aleg în viaţă.

Nu știu dacă excelez la sfaturi, dar sunt alături de ei în orice moment. Îi susțin în orice lucru în care sunt implicați. Sunt alături de ei. Eu sunt mai deschis cu ei. Pentru mine e mai importantă personalitatea lor. Eu dacă le transmit un mesaj n-aș vrea să-i influențez în niciun fel. Vreau să dezvolt personalitatea lor, vreau ca ei să se impună, să fie lideri, să facă performanță„, a declarat Ilie Dumitrescu pentru sursa citată anterior.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și