Închide meniul

Ion Ţiriac, anunţ şoc: „Le dau 30 de milioane de euro!” Planul uriaş al miliardarului se va realiza

Reclamă

Publicat: 13 mai 2022, 14:06 / Actualizat: 13 mai 2022, 15:38

Ion Ţiriac, anunţ şoc: „Le dau 30 de milioane de euro! Planul uriaş al miliardarului se va realiza

Ion Ţiriac, dat de gol de verişoara sa

Ion Ţiriac a fost cel mai bogat român / Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Ion Ţiriac e în culmea fericirii. Dinamo va avea un nou stadion. Proiectul a fost predat către Compania Națională de Investiții (CNI) și va fi finalizat în 2024. Marele anunț a fost făcut de Lucian Bode, Ministrul de Interne, chiar în ziua în care clubul din „Ștefan cel Mare” sărbătorește împlinirea a 74 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunl trecut, Ion Ţiriac era hotărât să ajute cu bani clubul său de suflet. Mai mult, Ion Ţiriac a făcut, la acel moment, un anunţ şoc: „Pun 30 de milioane de euro pe masă.”
Mai mult, miliardarul era dispus să ofere şi teren pentru ca Dinamo să aibă un nou stadion. La un an distanţă de la anunţul uluitor, Ion Ţiriac îşi vede visul cu ochii.

Ion Ţiriac, anunţ şoc: „Mâine dimineață eu le pun 30 de milioane de euro”

Spune-i dumneata Guvernului dumitale că mâine dimineață eu le pun 30 de milioane de euro pe masă și cinci hectare atât pentru un stadion Dinamo modernizat, cât și pentru o sală modernizată. Să vină ei cu 30 de milioane de euro, nu mai mult! Cu 60 de milioane, fac o sală polivalentă de 18-20.000 de locuri, dar o fac exact cum vreau eu! 

Eu sunt extraordinar de inteligent când sunt prost. Când sunt prost, nu fac altceva decât să mă duc în Statele Unite, unde sunt vreo 500 de săli, și aleg: «Nu, nu, nu, nu, p-asta o vreau!». Nu există o capitală europeană care să n-aibă un lăcaș polivalent pentru expoziții, pentru sport. Dar cu cine să vorbești, că n-ai cu cine vorbi!”, a spus Ion Țiriac, într-un interviu acordat anul trecut pentru gsp.ro.

Dinamo va avea un nou stadion! Proiectul a fost predat către CNI

Visul „câinilor” este pe cale să se îndeplinească. Proiectul de construcție al noii arene din „Ștefan cel Mare” a fost predat către CNI, iar vestea a fost oferită chiar în ziua în care Dinamo sărbătorește 74 de ani de existență.

Reclamă

CS Dinamo a organizat o festivitate impresionantă alături de mai multe nume legendare din istoria clubului, precum Mircea Lucescu (76 de ani), Dănuț Lupu (55 de ani), Cornel Dinu (73 de ani) și Ioan Andone (62 de ani). Chiar dacă „alb-roșii” vor împlini 74 de ani abia pe 14 mai, oficialii din „Ștefan cel Mare” au organizat evenimentul respectiv astăzi, 11 mai.

În cadrul evenimentului respectiv, Lucian Bode a oferit ultimele detalii legate de noul stadion al „câinilor”. Viitoarea arenă va avea o capacitate de 25.000 de locuri și va putea găzdui meciuri din mai multe sporturi.

După un an, un an și jumătate de discuții interminabile, reușim astăzi să predăm decizia clubului, dar pe lângă decizie, am predat și tema de proiectare, certificatul de urbanism, toate documentele necesare pentru ca CNI să demareze procedura și demolare și de construcție.

Reclamă 4 / 0/3

Noi estimăm că în 2024, noul stadion, cu o capacitate de aproximativ 25.000 de locuri, să fie gata. Aceasta este intenția Companiei Naționale de Investiții, intră minimum 25.000 de locuri.

Anunțul momentului în „Ștefan cel Mare”! Noua arenă va fi finalizată în 2024
Am lămurit o enigmă. Sper să avem și echipă în 2024, care să se bată la cupele europene. Cu siguranță azi am aflat că, în 2024, Dinamo va avea antrenor de echipă de cupe europene, pe Mircea Lucescu.

Se inițiază procedura de predare a amplasamentului către CNI în vederea construirii arenei multifuncționale a Clubului Sportiv Dinamo. Punem astfel piatra de temelie pentru un proiect major pentru dezvoltarea infrastructurii a CS Dinamo.

Performanța se face cu investiții, iar sportul românesc are nevoie de investiții consistente. Faptul că, în curând, stadionul va fi preluat de CNI este un pas în sensul modernizării și susținerii performanței. Așa cum spunea domnul Mircea Lucescu, noi așteptăm din acest moment inaugurarea noului stadion Dinamo.”, a declarat Ministrul de Interne, Lucian Bode.

Recomandări
  • Ion Ţiriac, anunţ şoc
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Vezi toate știrile
Citește și