Închide meniul
Foto

Marea iubire a lui Cristi Borcea, cucerită definitiv de bărbatul cu care l-a înlocuit pe milionar: „Un colţ de paradis”

Publicat: 23 noiembrie 2023, 9:36

Reclamă
Marea iubire a lui Cristi Borcea, cucerită definitiv de bărbatul cu care l-a înlocuit pe milionar: „Un colţ de paradis”

Marea iubire a lui Cristi Borcea, cucerită definitiv de bărbatul cu care l-a înlocuit pe milionar

Mihaela Borcea și Cristi Borcea | Hepta

Marea iubire a lui Cristi Borcea anunţă că este cucerită definitiv de bărbatul care a ajutat-o să treacă peste divorţul de fostul patron al lui Dinamo. Mihaela Borcea, prima soţie a milionarului român are motive de sărbătoare. Iubitul ei îşi sărbătoreşte ziua de naştere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Borcea a fost căsătorită între 1988 și 2011 cu cunoscutul omul de afaceri şi are trei copii cu el. Este singura femeie cu care Cristi Borcea a avut o căsnicie atât de lungă. De altfel, aceştia continuă să fie înttr-o relaţie bună.

Marea iubire a lui Cristi Borcea, cucerită definitiv de Sorin Rap

Mihaela şi-a refăcut viaţa şi trăieşte o poveste de dragoste chiar cu fostul ei şofer personal. Cei doi sunt împreună încă din 2015, dar o lungă perioadă de timp s-au ascuns de ochii lumii și au negat vehement că sunt într-o relație amoroasă.

Chiar dacă nu s-a recăsătorit, Mihaela Borcea este în al 9-lea cer alături de iubitul ei. Mesajul pe care i l-a transmis lui Sorin, pe reţelele sociale, este unul special.

Puiul meu drag, astăzi cand ai mai adaugat un trandafir in buchetul vietii tale. Eu iți mulțumesc pentru toate amintirile prețioase pe care mi le-ai dăruit. Nu contează cât de mult vom îmbătrâni, câte aniversări vom sărbători, eu voi fi întotdeauna lângă tine și te voi susține așa cum faci si tu întotdeauna!

Reclamă

Să ne trăiești, să fii sănătos, să îți fie viața frumoasă și dacă vei trece prin clipe grele să nu uiți că eu ți-am aranjat și îți păstrez mereu un colț de paradis, aici pe pământ. Te iubesc mult iubiricul meu drag! La Mulți Ani minunați!!„, a scris Mihaela Borcea pe contul ei de Facebook.

De altfel, Mihaela Borcea a ţinut să afirme în trecut că nu ia în calcul să se recăsătorească. Fosta soţie a lui Cristi Borcea spune că nu e nevoie de un act pentru ca relaţia cu Sorin Rap să funcţioneze.

Sunt cu Sorin de atâția ani. O hârtie nu are nicio însemnătate. În fața lui Dumnezeu e important să fii, nu un act la primărie. Ne e foarte bine așa cum suntem„, a spus Mihaela Borcea, cea care se ocupă de hotelul de la malul mării al lui Borcea.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei. Trei dintre aceștia îi are cu Valentina Pelinel: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Melissa Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Dramele prin care a trecut Mihaela Borcea

Au apărut detalii despre dramele prin care a trecut Mihaela Borcea. Divorţul de Cristi Borcea a fost unul dureros pentru Mihaela, care a dezvăluit două momente grele pe care le-a depăşit. Mihaela Borcea a dezvăluit că a fost aproape şi de a-şi pierde viaţa.

Este foarte greu, tot timpul apar chestii la care nu te aștepți, pe care trebuie să le rezolvi imediat și poate știi, poate nu știi. Te confrunți cu foarte multe lucruri grele, dar eu sunt obișnuită, toată viața m-am confruntat cu lovituri și cu foarte multe încercări și pot să spun că și ca antreprenor am deja foarte multă experiență în spate, conduc hotelul de peste 10 ani. Am primit foarte multe lovituri de-a lungul vieții și am avut foarte multe încercări, aproape de a-mi pierde viața.

Mai mult de atât nu cred că există. Am trecut peste, iar acum, ultima, e recentă. După un proiect foarte greu, mi-am neglijat puțin sănătatea, imunitatea am avut-o la pământ, m-a lovit un Covid, nu am știut, nu l-am tratat, odată cu asta mi-am rupt și glezna, chiar înainte de a pleca în vacanță”, a spus Mihaela Borcea la Antena Stars.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și