Închide meniul
Foto

Motivul incredibil pentru care milionarul român ar fi ajuns să o urască pe cea mai cunoscută amantă din România

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2024, 12:38

Reclamă
Motivul incredibil pentru care milionarul român ar fi ajuns să o urască pe cea mai cunoscută amantă din România

Motivul incredibil pentru care milionarul român ar fi ajuns să o urască pe cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina, în vacanţă

Motivul pentru care milionarul român ar fi ajuns să o urască pe cea mai cunoscută amantă din România a fost dezvăluit chiar de Vica Blochina, cea care a avut o relaţie de 16 ani cu Victor Piţurcă, fiind amanta acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica susţine că faptul că a făcut publică relaţia avută cu fostul selecţioner l-ar fi făcut pe acesta să ajungă să o urască. Totuşi, Edan, copilul de 16 ani al celor doi, are acum o relaţie extraordinară cu tatăl său.

Motivul incredibil pentru care milionarul român ar fi ajuns să o urască pe cea mai cunoscută amantă din România

„Atunci când am fost (n.red. amanta lui Pițurcă), nu a fost presă, paparazzi, judecată atât de mare. După care, nu știu cum s-a aranjat viața mea încât am apărut la televizor. Cumva, trebuia să mă apăr cu această poveste, trebuia să le spun.

Pe de altă parte, nu îmi pare rău deloc. Poate, dacă nu făceam lucrul ăsta atunci, nu neapărat că nu eram cine sunt azi, dar poate că fiul meu nu ar fi avut relația asta pe care o are acum (n.red. cu Pițurcă). Undeva, poate și tatăl lui mă urăște că s-a aflat și s-a spart această bubă.

Undeva cred că oamenii mă și admiră că am avut tăria de a spune acest lucru, știam că nu aveam încotro. Din punctul meu de vedere, altfel nu s-a putut. Nu îmi pare rău, nu îmi place să mă ascund, spun orice”, a spus Vica Blochina, citată de playtech.ro.

Reclamă

„Bani mulţi!” Afacerea cu care cea mai cunoscută amantă din România s-a îmbogăţit

Au apărut noi detalii despre afacerea cu care cea mai cunoscută amantă din România s-a îmbogăţit. Vica Blochina, fosta balerină cu care Victor Piţurcă a avut 16 ani o relaţie extraconjugală, a vorbit despre modul prin care face avere chiar şi fără să iasă din casă.

Vedeta în vârstă de 48 de ani şi-a încercat norocul cu mai multe afaceri, dar cu una a dat lovitura. Este vorba despre o colaborare cu mai multe fabrici prin care le promovează produsele pe reţelele sociale. Vica are 255.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram.

Vica a precizat că nu mai are probleme cu banii de când face bani online din promovarea de lenjerii de pat sau diferite pături. Anunţă că şi-a găsit liniştea pe toate planurile şi că s-a împăcat şi cu fiul ei. Relaţia cu Edan se „răcise”, după ce acesta se mutase alături de tatăl său. Fostul selecţioner, Victor Piţurcă, are o avere de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

„Promovez online diverse produse, am platformă… Avem contracte cu fabrici. Fac demult aceste lucruri, dar diferența este că acum promovez foarte mult online, foarte puternic, pentru că fac bani mulți. Și atunci e bine.

În rest, totul este foarte bine la mine. Nu am de ce să mă plâng, să știi! S-au aranjat lucrurile. Toate. Și cu fiul meu lucrurile stau bine. E totul e foarte ok. Cumva am ajuns la un echilibru în viață, din toate punctele de vedere. Nu pot să mă plâng„, a declarat Vica Blochina pentru viva.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” Vezi toate știrile
Citește și