Închide meniul

Război în Ucraina | Oligarhul care a demonstrat că este la fel de fioros ca Vladimir Putin. A demolat singur o casă de 44 de milioane de euro

Dan Roșu Publicat: 12 martie 2022, 12:53

Reclamă
Război în Ucraina | Oligarhul care a demonstrat că este la fel de fioros ca Vladimir Putin. A demolat singur o casă de 44 de milioane de euro

Oligarhul care a demonstrat că este la fel de fioros ca Vladimir Putin

Getty

Daily Mail susține că Sechin, 57 de ani la acea vreme, a turbat în momentul în care a fost părăsit de soția Olga Rozhkova (35 de ani), pentru pilotul italian Francesco Provenzano. Sechin a decis să demoleze casa de 44.6 milioane de euro pe care o construise pentru a locui alături de soție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Casa se afla într-o zonă exclusivistă a Moscovei, iar demolarea a venit odată cu divorțul. Acesta ar fi luat un excavator și a pus la pământ o mare parte din vilă.

Război în Ucraina | Cum poate fi oprit Vladimir Putin?

Rinat Ahmetov a fost întrebat cum poate fi oprit Vladimir Putin, iar miliardarul care a fost extrem de apropiat, dar care s-a dezis de președintele Rusiei nu a stat pe gânduri și a răspuns.

„Putem observa acțiunile comune ale țărilor din Vest la o scară fără precedent. Le sunt profund recunoscător partenerilor noștri internaționali pentru asta. Ce altceva mai pot face și ar trebui să facă? Cred că tot ce le cer Ucraina, poporul ucrainean și președintele Ucrainei.

Putin țintește toate țările care au democrație, libertate și independanță. Așa că toate țările libere din această lume sunt potențiale ținte. Dacă Ucraina împreună cu susținătorii ei nu reușesc să-l oprească pe Putin, nimeni nu știe ce va urma”, conform Forbes Ucraina.

Reclamă

Război în Ucraina | Rinat Ahmetov și-a pierdut peste 70% din avere!

Rinat Ahmetov (55 ani) și-a pierdut peste 70% din avere din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina. Patronul lui Șahtior Donețk a primit o lovitură de miliarde de euro.

Potrivit Forbes, averea patronului lui Șahtior Donețk ar fi scăzut la doar 2 miliarde, ceea ce reprezintă o pierdere de peste 70% din averea sa, estimată la 8 miliarde de euro.

„Toate firmele noastre se concentrează în aceste momente pe sprijinirea oamenilor. Fundația pe care am înființat-o încearcă să ofere apa, mâncare și medicamente în zonele dificile. Am ajutat și armata cu tot ce ni s-a cerut.

Reclamă 4 / 0/3

Rinat Ahmetov: Sunt în Ucraina și nu voi pleca

Împărtășesc aceleași sentimente cu toți ucrainenii: abia aștept să obținem victoria în acest război. Apoi vom începe să reconstruim o țară mai fericită și mai prosperă. Voi pune la dispoziție tot ce am pentru a ne îndeplini acest țel.

Putin țintește țările democratice, unde vede libertate. Întreaga lume e o țintă pentru el. Dacă Ucraina nu reușește să îl oprească, nimeni nu știe cine va urma”, a declarat Ahmetov, pentru sursa citată.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare Vezi toate știrile
Citește și