Închide meniul
Foto

Scandal de proporţii în lumea interlopă! Temutul „Beleaua” dezvăluie că a avut o relaţie cu soţia fratelui său!

Publicat: 7 martie 2024, 17:23

Reclamă
Scandal de proporţii în lumea interlopă! Temutul „Beleaua” dezvăluie că a avut o relaţie cu soţia fratelui său!

Adevăratul motiv pentru care Costel Corduneanu, unul dintre cei mai temuţi interlopi, va fi înmormântat cu onoruri militare

Adrian Corduneanu şi Costel Corduneanu, la un eveniment / Instagram

Scandal de proporţii în lumea interlopă! Temutul Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, a făcut dezvăluiri incredibile. El susţine că a avut în trecut o relaţie cu actuala soţie a fratelui său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandalul e uluitor. Adrian şi Petronel sunt fraţii lui Costel Corduneanu, fost luptător, care a reprezentat România la Jocurile Olimpice de la Atlanta.

Scandal de proporţii în lumea interlopă! Temutul „Beleaua” dezvăluie că a avut o relaţie cu soţia fratelui său!

Costel Corduneanu este în spital, după o operaţie la inimă. „Beleaua” a susţinut că Petronel nu a mers să îşi viziteze fratele.

Mai mult, acum a venit cu acuzaţii uluitoare, în clanul Corduneanu existând de mult timp divergenţe între familia lui Adrian, zis „Beleaua”, şi familia lui Petronel.

Alina asta e cumnata noastră! A fost a mea. Am băgat-o prin anii 99-2000 într-un videoclip. Am luat-o și pe ea, am mai luat vreo 10 femei, le-am băgat acolo, să dea bine pe videoclip, hip-hop, cum era atunci… În fine, de acolo, știi cum e, le-am împărțit, tu ia-o pe aia, tu pe aia… Eu am luat-o pe ea, am avut vreo două-trei întâlniri cu ea, ea era cine e, făcea și Japonia, o face și acum, dar, în fine, e treaba ei, să fie sănătoasă, dar de atunci a încercat să mă corupă să intre în familia Corduneanu.

Reclamă

I-am dat-o și lui frate-miu (n.r. Petronel), el s-a îndrăgostit de ea, că i-a făcut capul mare, s-au cuplat, el și-a lăsat femeia lui bună, cumnata noastră, cu doi copii făcuți din dragoste. A luat-o pe asta, ea a început să-i impună, ușor-ușor, multe. Și-a lăsat copiii, le-a luat casa, i-a lăsat pe drumuri”, a declarat Adrian Corduneanu pentru cancan.ro.

Costel Corduneanu a fost operat cu succes

Costel Corduneanu a fost, recent, operat cu succes pe inimă. El se afla de doi ani pe o listă de transplant de inimă, dar nu s-a găsit niciun donator.

Medicii au găsit o altă soluţie, neputând efectua un transplant. Soţia lui Costel Corduneanu, Graţiela, a anunţat că liderul clanului Corduneanu este bine şi că se reface în urma operaţiei.

Reclamă 4 / 0/3

Costel nu este așa de grav, e adevărat, nu vă mint, a fost operat, dar totul decurge bine, este normal. Se recuperează încet, încet, e o operație de inimă, până la urmă. Toată lumea știe că era propus spre transplant de inimă, era pe listă de doi ani. Acum a ajuns în punctul în care trebuia să facă operația. Dar în niciun caz nu se zbate între viață și moarte”, a declarat Graţiela Corduneanu pentru sursa citată.

Costel Corduneanu a participat alături de Leonard Doroftei la Jocurile Olimpice de la Barcelona şi Atlanta

Costel Corduneanu a reprezentat România la Jocurile Olimpice de la Barcelona (1992) şi de la Atlanta, din 1996. El i-a cunoscut la Jocurile Olimpice pe Leonard Doroftei şi pe Laura Badea, cu care s-a şi împrietenit.

Până să devină lider interlop, Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai valoroşi luptători ai României. El a fost campion mondial la cadeţi şi vicecampion european la lupte.

La Jocurile Olimpice de la Barcelona s-a clasat pe locul 9, iar la Jocurile Olimpice de la Atlanta s-a clasat pe locul 14.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și