Închide meniul
Foto

„Spaima loteriei”, război incredibil cu Poliţia! Îi acuză pe poliţişti că i-au făcut dosar penal fără motiv: „A fost răzbunare”

Publicat: 18 decembrie 2023, 9:16

Reclamă
„Spaima loteriei”, război incredibil cu Poliţia! Îi acuză pe poliţişti că i-au făcut dosar penal fără motiv: „A fost răzbunare”

"Spaima loteriei", război incredibil cu Poliţia

Stelian Ogică / colaj Facebook

Stelian Ogică, supranumit „Spaima loteriei”, se află într-un război incredibil cu Poliţia Rutieră. Oamenii legii i-au făcut dosar penal, dar procurorii au decis clasarea cauzei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poliţiştii îi făcuseră dosar penal pentru conducere fără permis, dar Stelian Ogică susţinea că avea o dovadă valabilă, cu care putea să şofeze. Justiţia i-a dat dreptate în acest caz.

„Spaima loteriei”, război incredibil cu Poliţia! Îi acuză pe poliţişti că i-au făcut dosar penal fără motiv: „A fost răzbunare”

Stelian Ogică îi acuză pe poliţişti că i-au făcut plângere penală fără motiv şi anunţă că va depune, la rândul lui, plângere pentru ca cei care au deschis dosarul penal să fie sancţionaţi.

Stelian Ogică susţine că unul dintre oamenii legii ar fi vrut să se răzbune pe el. „Spaima loteriei” a descris pe larg ce s-a întâmplat în acest caz, din punctul lui de vedere.

Am demonstrat cu documente faptul că am dreptate și că dețineam o dovadă cu drept de conducere în momentul în care agenții de circulație mi-au făcut dosar penal, susținând că aș fi șofat fără permis. Procurorii au clasat dosarul, așa că mă voi îndrepta pe cale legală împotriva polițiștilor care au comis abuzul. La IPJ Giurgiu s-a deschis deja o anchetă internă. Am explicat că a fost vorba de o răzbunare din partea unuia dintre agenți, iar superiorii fac verificări și, probabil, vor aplica sancțiuni disciplinare”, a declarat Stelian Ogică pentru spynews.ro.

Reclamă

„N-a fost capabil să îl prindă pe ăla şi îşi varsă frustrarea pe mine”

Stelian Ogică îl acuză pe un poliţist de abuz în serviciu. „Spaima loteriei” crede că respectivul poliţist a vrut să se răzbune pe el după un episod pe care acum Stelian Ogică l-a povestit.

Totul a plecat de la un agent care a vrut să se răzbune! A fost o răzbunare, din partea unui motociclist de la Poliția Rutieră Mihăilești. În urmă cu un an și ceva, s-a făcut de râs în fața colegilor. Atunci, el a urmărit prin tot județul o mașină care semăna cu mașina pe care o conduceam eu. Le-a zis tuturor că eu aș fi fost la volan. A chemat întăriri și l-a urmărit pe șoferul acela ore în șir, până când a decis, în mod rușinos, să renunțe. (…) N-a fost capabil să îl prindă pe ăla și își varsă frustrarea pe mine. El probabil încă trăiește cu impresia că eu eram la volan atunci. (…)

În acest context, pe 14 august, în timp ce circulam regulamentar, l-a pus pe un coleg să mă oprească și să-mi facă dosar penal. Când m-au oprit, m-au verificat în baza de date și mi-au pus etilotestul și, evident, a ieșit zero. M-au acuzat că aș fi circulat fără permis, însă aveam dovadă de la Brigada Rutieră, cu drept de circulație. Când am realizat că sunt porniți să-mi facă dosar penal, n-am mai insistat să le explic faptul că vor comite un abuz… I-am lăsat să-și facă damblaua. Însă, în prezent, din cauza lor, nu am voie să conduc. Voi sesiza toate instituțiile competente și voi solicita să mi se facă dreptate, iar dacă se va constata că s-a comis un abuz, vreau ca autorul sau autorii să plătească!”, a mai declarat Stelian Ogică pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandra, soţia lui Stelian Ogică, e arbitru de fotbal

Alexandra Ogică, soţia lui Stelian Ogică, care e cu 35 de ani mai tânără decât el, e arbitru de fotbal. Ea arbitrează în Liga 5 din Giurgiu.

Alexandra a practicat şi sportul de performanţă. Până să se apuce de arbitraj, Alexandra a fost handbalistă. „Vreau sa rămână o enigmă cum ne-am cunoscut. Meseria ei este  foarte specială, foarte grea, poate cea mai grea din lume și sper ca într o zi sa fie numarul 1. O viață întreagă am fost infidel însă in momentul prezent pot spune că sunt cel mai fidel. Nicio ispită nu mă poate dezechilibra”, spunea Ogică pentru fanatik.ro.

Stelian Ogică a devenit cunoscut în România la începutul anilor 2000, cânde a susţinut că a câştigat premiul cel mare la loto. Ogică a spus la acel moment că i s-a furat biletul. Până la urmă, Stelian Ogică s-a ales cu dosar penal.

Stelian Ogică are legături puternice cu fotbalul. Fiica sa este soţia fostului jucător de la Dinamo, Adrian Ropotan. Şi Stelian Ogică a cochetat cu fotbalul. Acesta chiar a fost să dea probe la FC Naţional, în anii 90.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și