Închide meniul
Foto

Una dintre cele mai frumoase femei din România a rupt tăcerea după ce s-ar fi despărţit de „Prinţişorul Craiovei”:”Sunt fericită”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 martie 2024, 14:36

Una dintre cele mai frumoase femei din România a rupt tăcerea după ce s-ar fi despărţit de „Prinţişorul Craiovei”:”Sunt fericită”

Ţinuta extrem de provocatoare cu care a apărut iubita "Prinţişorului Craiovei" la un eveniment la care a fost premiată

Adrian Mititelu Jr şi Oana Marica / Colaj Instagram

Una dintre cele mai frumoase femei din România a rupt tăcerea după ce s-ar fi despărţit de „Prinţişorul Craiovei”. Oana Marica, una dintre cele mai frumoase femei din România, a vorbit despre planurile sale de viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oana Marica nici nu a infirmat, dar nici nu a confirmat despărţirea de Adrian Mititelu Junior, dar a precizat că este fericită. Mai mult, Oana Marica a spus că îşi doreşte să devină mamă. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO CU OANA MARICA)

Una dintre cele mai frumoase femei din România a rupt tăcerea după ce s-ar fi despărţit de „Prinţişorul Craiovei”

Oana Marica a avut o relaţie în trecut şi cu Marius Niculae, fostul atacant al lui Dinamo şi al naţionalei României.

„Sunt fericită, am fost fericită mereu, dar în felul meu. Fericirea mea a fost și este relativă. Mereu am avut un progres în in viață, am urcat mai lent sau mai repede, dar am urcat. Îmi doresc să fiu mamă și probabil o să se întâmple, însă nu mâine, nici anul acesta, dar o să fie parte din următorul progres! O binecuvântarea, la timpul ei!„, a spus Oana Marica pentru fanatik.ro.

Oana Marica, despărţire „cu scântei” de Marius Niculae

Oana Marica a fost logodită cu Marius Niculae. „Săgeată” i-a oferit un inel cu diamant în Dubai, dar nu a mai ajuns cu Oana la altar. În momentul despărţirii, au apărut informaţii că tânăra l-ar fi lăsat pe fostul internaţional fără mai multe obiecte de lux. A negat vehement.

Reclamă

Marius Niculae nici nu mai locuia în Lisabona, era căsătorit când a vândut casa aceea. Nu am nicio legătură cu pierderile lui. Nu este într-o poziție proastă în momentul de față, în continuare are diverse business-uri. Probabil nu a fost conexiunea respectivă. Ceva nu a funcționat. Eu cred că 80% dintre noi am avut relații cu împăcări și despărțiri. Deja am trecut amândoi peste relația asta”, spunea Oana Marica.

Oana Marica este învăţată cu luxul. Are un salon de înfrumuseţare în zona de nord a Capitalei şi conduce un Bentley. Are peste 275.000 de urmăritori pe contul de Instagram.

Adrian Mititelu Jr a răsfăţat-o pe Oana Marica, pe durata relaţiei. Cei doi au fost în mai multe locaţii de lux în vacanţă, printre care şi Mykonos, cunoscută drept „Insula Miliardarilor”.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și