Închide meniul
Foto

Alexandru Tudor, schimbare radicală după perioada în care a lucrat pentru Gigi Becali. Cum arată și cu ce se ocupă fostul arbitru

Alex Ioniță Publicat: 16 februarie 2024, 18:24

Reclamă
Alexandru Tudor, schimbare radicală după perioada în care a lucrat pentru Gigi Becali. Cum arată și cu ce se ocupă fostul arbitru

Alexandru Tudor, schimbare radicală după perioada în care a lucrat pentru Gigi Becali

Alexandru Tudor / Profimedia

Alexandru Tudor, schimbare radicală după perioada în care a lucrat pentru Gigi Becali. Fostul arbitru român a fost surprins din nou, la un an de la momentul în care a decis să nu mai lucreze la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Brad Pitt” Tudor a fost arbitru în perioada 1990-2018. Mai apoi s-a angajat la FCSB, fiind consilierul lui Gigi Becali. Totuși, acesta a decis să se retragă din lumea sportului și a luat o direcție cu totul diferită.

Alexandru Tudor, schimbare radicală după perioada în care a lucrat pentru Gigi Becali

Concret, fostul central a decis să se ocupe mai mult de activitatea bisericească. Recent, Alexandru Tudor a fost surprins la Patiarhie, acolo unde a participal la Sfânta Liturghie și Tainsa Sfântului Maslu.

Mai mult, acesta a primit acceptul preotului și a citit dintr-o carte religioasă care descrie viețile sfinților. (VEZI IMAGINI INCREDIBILE CU ALEXANDRU TUDOR ÎN GALERIA FOTO).

După retragerea din lumea sportului, Alexandru Tudor spunea că stă departe de tehnologie și a pus și că s-a apropiat de Dumnezeu încă din timpul carierei.

Reclamă

„La fotbal am descoperit credința. Cariera mea a fost ca o scară, dificultatea și presiunea din arbitraj m-au împins să caut ajutor. Am avut momente în care mergeam pe stradă și vorbeam de unul singur! Am avut un coleg arbitru care a albit într-o noapte! S-a trezit dimineața alb la cap! Înțelegeți?”, spunea Alexandru Tudor, în trecut, potrivit gsp.ro.

Fiul lui Alexandru Tudor este legitimat la FCSB

Fiul lui Alexandru Tudor, Vlad, a debutat la FCSB în anul 2022. Tânărul jucător a fost trimis în teren de Mihai Pintilii, la pauza unui meci de Cupa României, contra celor de la Oţelul Galaţi.

La momentul respectiv, Vlad Tudor avea 19 ani, şi a fost promovat în vara lui 2022 la echipa mare a FCSB-ului, din postura de golgheter la formaţia secundă. Atunci, Gigi Becali a fost impresionat de calităţile tânărului atacant, fiind şi în strânsă relaţie cu tatăl său, fostul arbitru, Alexandru Tudor.

Reclamă 4 / 0/3

La momentul respectiv, Gigi Becali spunea că speră să obțină o sumă importantă pentru fiul lui Tudor:

„Eu i-am spus să îl aducă. E cel mai apropiat prieten al meu, e frate-frate cu mine. E mai aproape poate şi decât Meme. Adu copilu aici, să ne rugăm să fie copilul tare. Să ajungă fotbalist mare şi să luăm bani pe el. Valoarea lui nu o cunosc, dar cunosc rugăciunea lui taică-su”, a spunea patronul de la FCSB, Gigi Becali.

În momentul de față, Vlad Tudor este împrumutat de FCSB la CSM Cetatea Turnu Măgurele, până în vara acestui an.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și