Închide meniul

Bogdan Lobonț, dezvăluiri despre relația cu fiica lui George Copos. Ce reacție a avut milionarul român când a aflat

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 februarie 2024, 12:49

Bogdan Lobonț, dezvăluiri despre relația cu fiica lui George Copos. Ce reacție a avut milionarul român când a aflat

Bogdan Lobonț, dezvăluiri despre relația cu fiica lui George Copos

Bogdan Lobonț și George Copos / Colaj Hepta

Bogdan Lobonț a făcut noi dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu fiica lui George Copos. Fostul portar al naționalei României a trăit o poveste de iubire cu Alexandra Copos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În perioada în care era la Rapid, Lobonț a fost iubitul fiicei patronului. Despărțirea a avut loc în vara anului 2000, când „Lobby” a semnat cu Ajax și s-a mutat la Amsterdam. Și Alexandra a plecat din țară. Și-a început studiile în Elveția și a decis să se concentreze pe carieră.

Bogdan Lobonț, dezvăluiri despre relația cu fiica lui George Copos

Actualul antrenor cu portarii de la Rapid a rememorat idila de atunci și a transmis ce reacție a avut George Copos când a aflat. A precizat că omul de afaceri nu s-a opus în niciun moment relației. „Pisica” a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului conducător din Giulești.

Nu știu cum a văzut-o el, chiar nu știu. De opus nu s-a opus niciodată. Multă lume l-a catalogat ca și o persoană care nu e darnică, cu mine nu a fost așa. O persoană extraordinară, sufletist și rapidist. Nu spun când pierdea Rapid, când făcea egal Rapid nu ieșea din casă.

Când am plecat de la Rapid la Ajax nu a vorbit cu mine 3 luni de zile. Îl sunam, îmi răspundea și zicea nu vreau să vorbesc cu tine și închidea. Am plecat în martie, am vorbit cu el în iunie când am venit în vacanță înainte de EURO, atunci am reușit să vorbesc cu el.

Reclamă

Sunt convins că a ținut foarte mult la mine și ține în continuare, nea George Copos”, a declarat Bogdan Lobonț pentru fanatik.ro.

Cum a ajuns Bogdan Lobonţ la Dinamo, după ce a evoluat la Rapid

Bogdan Lobonţ a povestit cum a ajuns să îmbrace tricoul lui Dinamo, după ce a evoluat pentru rivala „câinilor”, Rapid. Fostul portar a dezvăluit că George Copos l-a sunat în momentul în care era pe cale să semneze cu alb-roşii să-i spună că face o greşeală, însă „Lobi” nu a asculat asta, şi s-a înţeles cu Cristi Borcea şi Nicolae Badea, patronii de la acea vreme ai clubului din Ştefan cel Mare.

Bogdan Lobonţ a evoluat în două perioade pentru Dinamo. În prima, între ianuarie şi iunie 2002, portarul a fost împrumutat de Ajax la trupa din Ştefan cel Mare. Ulterior, acesta a revenit în „Groapă” în 2007, atunci când a jucat pentru alb-roşii timp de două sezoane.

Reclamă 4 / 0/3

„Am vorbit cu Giovanni: «Nea Giovanni, trebuie să găsim o soluție, că uite ăsta nu mă bagă iară stau, sunt rezerva lu Fred Grim». Zic: «Trebuie să găsim o soluție». «Ah, OK, bine, băiatu’ lu tata, – cum vorbea Giovanni – unde vrei? Vrei să te întorci la Rapid? Stai puțin să analizăm».

Zic: «Normal, prima opțiune e să mă întorc la Rapid, dar uită-te că la Rapid e Ema Dolha, care e într-o formă bună. Ce sens are să mă duc la Rapid? El e tânăr…

Și zice: «Bă, dar nu vrei la Dinamo?». «Ba da, cum să nu?». «Gata, mă, gata, la Dinamo!» Și a vorbit el, l-a sunat pe dl. Badea. A vorbit cu Cristi Borcea. Mă sună dl. Badea: «Uite, Bogdan, așa, că am vorbit cu Giovanni, cu dl. Dinu.. «Da, cum să nu, domn președinte? Vin! Cum să nu?». «Bă, dar Rapid?». «Ce Rapid? Vin!»

După vreo oră, mă sună dl. Copos: «Ah, Bogdan, cea mai mare greșeală o faci că te întorci în țară, rămâi acolo, că abia ai plecat!». «Nea George, dacă dumneata vrei să vin la Rapid, eu vin la Rapid!». «Nu, nu, nu, nu, nu!». Am mai vorbit cu el de două ori și seara când am venit la București, el era în aeroport. Acum, că mă aștepta pe mine sau că aștepta pe altcineva, nu știu.

„Și i-am zis: «Nea George, fii atent, eu mâine, la ora 12:00, am întâlnire în Floreasca cu cei de la Dinamo. Mă duc la birou la Giovanni și dacă vrei să vin la Rapid, ai timp până mâine la 12:00. Dacă-mi spui să vin la Rapid, vin!».

Am așteptat telefonul, dar nimic. Și am zis OK, nicio problemă, mă duc la Dinamo. Și m-am dus la Dinamo!”, a povestit Bogdan Lobonţ, conform gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și