Închide meniul

Ce s-a ales de jucătorul pe care Gigi Becali îl cumpăra cu 100.000 de euro! A ajuns acum în Liga a 5-a!

Bogdan Stănescu Publicat: 7 septembrie 2023, 23:36

Reclamă
Ce s-a ales de jucătorul pe care Gigi Becali îl cumpăra cu 100.000 de euro! A ajuns acum în Liga a 5-a!

Ce s-a ales de jucătorul pe care Gigi Becali îl cumpăra cu 100.000 de euro!

Andrei Tănasă în tricoul FCSB / Facebook

Gigi Becali îl cumpăra pe Andrei Tănasă pe când jucătorul avea numai 16 ani, cu 100.000 de euro. Din păcate, pentru el, la 21 de ani Andrei Tănasă a ajuns în Liga a 5-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tănasă a semnat acum cu formaţia CS Tomeşti, aflată în Liga a 5-a. Andrei Tănasă a fost adus la FCSB odată cu fratele lui, Matei, acum în vârstă de 17 ani. Matei Tănasă a fost împrumutat în această vară de către FCSB la FC Buzău, echipă din Liga a 2-a.

Ce s-a ales de jucătorul pe care Gigi Becali îl cumpăra cu 100.000 de euro!

Cel mai bun produs al fotbalului ieșean din ultimii ani, Andrei Tănasă (Tase), transferat la FCSB la doar 16 ani pentru 100.000 euro, semnează cu Clubul Sportiv Tomeşti și își dorește să pună umărul la promovarea echipei tomeştene, urmând a-şi face debutul duminică în fața echipei Voinţa Voineşti.

Acest lucru a fost posibil din prisma relației apropiate cu antrenorul echipei – Prof. Didi Florean. Mult succes Tase în tricoul alb-verde”, a scris CS Tomeşti pe contul de Facebook.

Andrei Tănasă a ajuns acum în Liga a 5-a / Facebook
Andrei Tănasă a ajuns acum în Liga a 5-a / Facebook

Noua „perlă” a lui Gigi Becali nu simte presiunea la FCSB! Cum s-a descris Dan Spătaru

Noua „perlă” a lui Gigi Becali nu simte presiunea la FCSB! Dan Spătaru, mijlocaşul de 18 ani a fost împrumutat de vicecampioana României de la Kids Tâmpa Braşov.

Reclamă

Pentru împrumutul acestuia, formaţia roş-albastră a plătit 30.000 de euro, având şi opţiunea unui transfer definitiv pentru suma de 120.000 de euro.

În acest moment, Dan Spătaru se află în cantonamentul naţionalei României U19, care va pleca în Israel, pentru un stagiu de pregătire. Spătaru a efectuat deja câteva antrenamente alături de noii săi coechipieri de la FCSB şi a vorbit despre noua provocare din cariera sa.

Tânărul de 18 ani s-a descris şi a declarat că nu simte presiunea, ci se gândeşte la această mutare ca la un pas normal în cariera sa.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost un vis de când eram mic”

„Pot să spun că a fost un vis de când eram mic. Cu timpul am înțeles că trebuie să muncesc mai mult, iar acum am plăcerea de a mă antrena și de a juca pentru FCSB. E visul meu! Da, țin cu FCSB de mic, iar familia mea la fel.

Nu consider că e o presiune, ci o trecere la nivelul la care voiam eu să se întâmple. Nu credeam că se va întâmpla anul ăsta, dar sper să fac față și să le arăt tuturor de ce sunt în stare. De abia așteptam să se întâmple chestia asta, pentru asta am început.

Postul meu preferat este inter dreapta. Acolo, în centru. Îmi place să fiu la creație, să marchez, să urc cu mingea, să pasez. Îmi place să fac diferența”, a declarat Dan Spătaru, potrivit sport.ro.

Dan Spătaru a semnat cu FCSB! Gigi Becali a câştigat lupta cu Dinamo şi Universitatea Craiova

Dan Spătaru a semnat cu FCSB! Gigi Becali a câştigat lupta cu Dinamo şi Universitatea Craiova şi a reuşit să îl aducă la FCSB pe mijlocaşul de 18 ani de la Kids Tâmpa Brașov.

Gigi Becali a plătit 30.000 de mii de euro pentru împrumutul mijlocaşul şi are o opţiune de cumpărare de 120.000 de euro, scrie gsp.ro.

Anul trecut, Dan Spătaru a jucat în Liga 2 pentru FC Braşov. Acesta a evoluat în 22 de meciuri pentru echipa din eşalonul secund şi a reuşit să dea 4 goluri şi 3 pase decisive.

„A fost o decizie greu de luat, pentru că au fost mai multe oferte în această vară. Sunt însă fericit că am ajuns la echipa cu care țineam de mic și al cărei tricou am șansa să îl îmbrac acum. Merg cu capul sus, plin de dorința de a demonstra ce pot. Am încredere în mine și abia aștept să încep treaba acolo.

Reclamă

Le mulțumesc celor care m-au antrenat până acum, și trebuie să recunosc, perioada petrecută la Tâmpa m-a ajutat enorm, pentru că mi-a oferit șansa de a debuta la seniori, la o vârstă fragedă”, a spus Dan Spătaru pentru monitorulexpres.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” 0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
Vezi toate știrile
Citește și