Închide meniul
Foto

David Popovici, aşteptat de iubită pe aeroport: „Nu mă mai filmaţi!”. Cum arată Taisia, cea care i-a furat inima campionului nostru

Antena Sport Publicat: 27 iunie 2022, 13:14

David Popovici, aşteptat de iubită pe aeroport: „Nu mă mai filmaţi!”. Cum arată Taisia, cea care i-a furat inima campionului nostru

David Popovici, asteptat de iubită pe aeroport

Taisa (foto, dreapta) este iubita lui David Popovici / Antena Sport

  • David Popovici are 17 ani
  • Popovici e dublu campion mondial la 100 metri liber şi la 200 metri liber

David Popovici a fost aşteptat de iubită pe aeroport, la revenirea de la Campionatele Mondiale de la Budapesta. Taisia este fata care i-a furat inima campionului mondial de 17 ani, iar cei doi au ales să nu facă publică relaţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul în care a ieşit din aeroport, Taisia (poză, dreapta), însoţită de o altă colegă de liceu a lui David, a fost iritată de faptul că cele două au fost filmate de televiziunile aflate la eveniment.

David Popovici, asteptat de iubită pe aeroport

„Nu mă mai filmaţi!”, a fost mesajul Taisiei, care şi-a pus telefonul în dreptul capului, atunci când a trecut prin faţa camerelor TV. Cele două au plecat apoi rapid.

Reclamă

Nu este prima dată când Taisia vine la aeroport pentru a-l întâmpina pe David. Ea a mai fost surprinsă alături de părinţii campionului nostru în alte momente în care acesta revenea de la concursuri.

Reclamă

David Popovici a dezvăluit marele său vis

David Popovici a dezvăluit marele său vis după ce a devenit dublu campion mondial la doar 17 ani. Tânărul supranumit „Regele Nataţiei” a câștigat aurul la probele de 200 metri liber și 100 metri liber la Campionatele Mondiale de la Budapesta.

„Regele Nataţiei” a adus acasă cele două medalii de aur. La aeroport, campionul nostru a fost aşteptat cu flori şi covorul roşu de Camelia Potec, Eduard Novak şi Mihai Covaliu.

„Cel mai mare vis profesional a fost să devin cel mai bun din lume. Acum, este să devin cel mai rapid din istorie. Dacă se poate într-o probă, ar fi superb. În mai multe ar fi şi mai super. Un alt vis ar fi să inspir cât mai mulţi oameni şi să trăiască odată cu mine.

Reclamă 4 / 0/3

Nu aş putea spune cât ar dura să devin cel mai rapid din istorie. Sunt alţi campioni mondiali la Budapesta care au reuşit la 15 ani să o facă. Atât timp cât eşti pasionat şi îţi place ceea ce faci, poţi să o faci la orice vârstă!

Eu şi cu echipa mea avem filosofia de a nu atinge niciodată perfectul, dar a ne îndrepta tot timpul spre el. Ţinta mea este să devin în fiecare zi o versiune mai bună a mea. Mi-ar plăcea să fim în faţa absolut tuturor. Voi mai avea foarte multe competiţii!”, a spus David Popovici.

Campionul nostru este al doilea înotător din toate timpurile care reuşeşte să câştige aur în probele 100 şi 200 m liber la aceeaşi ediţie a Campionatelor Mondiale, după americanul Jim Montgomery, care a reuşit acest lucru în 1973, la Belgrad.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
David Popovici a răbufnit înainte de Jocurile Olimpice
Înot • 29 mart., 19:17
David Popovici a răbufnit înainte de Jocurile Olimpice: „Povestea nu este corectă”! Ce l-a deranjat pe dublul campion mondial
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice
Înot • 27 mart., 19:50
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice! Anunţul făcut de Camelia Potec: „Ştie ce înseamnă să fii cel mai bun!”
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice
Înot • 25 mart., 12:13
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice! Românul s-a distrat la ultimul concurs la care a participat
Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici
Înot • 12 feb., 11:56
Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici. Verdictul dat de americani
Anunţul uriaş făcut de Pan Zhanle, după ce i-a doborât recordul mondial lui David Popovici, la 100 de metri liber
Înot • 11 feb., 22:32
Anunţul uriaş făcut de Pan Zhanle, după ce i-a doborât recordul mondial lui David Popovici, la 100 de metri liber