Închide meniul

Dinamo Kiev și Șahtior, invitate să joace pe stadionul unei echipe din România, după ce Rusia a invadat Ucraina: „Avem loc, se găsesc condiţii!”. Anunţul, făcut chiar de patron

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 februarie 2022, 13:10

Dinamo Kiev și Șahtior, invitate să joace pe stadionul unei echipe din România, după ce Rusia a invadat Ucraina: „Avem loc, se găsesc condiţii!. Anunţul, făcut chiar de patron

Rusia a invadat Ucraina | Dinamo Kiev și Șahtior, invitate să joace în România

Profimedia

Autoritățile din Ucraina au întrerupt campionatul de fotbal, după războiul declanșat de Rusia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime, dispus să le primească pe Dinamo Kiev și Șahtior la Botoșani, după ce Rusia a invadat Ucraina

Valeriu Iftime, preşedintele lui FC Botoşani, s-a arătat dispus să primească pe stadionul său cele mai importante echipe din țara vecină: Dinamo Kiev, formaţia antrenată de Mircea Lucescu, şi Şahtior Doneţk.

„Ce bine ar fi să joace Dinamo Kiev la Botoșani. Pentru lumea bună găsim noi. Aici se poate lucra. Avem loc, ar fi extraordinar ca ambele echipe din Ucraina, Dinamo Kiev și Şahtior să joace la Botoșani.

Este o glumă, că ar însemna că războiul să nu se mai termine, dar dacă ar alege să joace la Botoșani sau Iași, se găsesc condiții.”, a spus Valeriu Iftime, pentru sport.ro.

Valeriu Iftime exclude ca refugiații ucraineni să fie primiți în corturi pe stadionul din Botoșani, după atacul Rusiei

Iftime a vorbit şi despre numărul mare de refugiaţi ucraineni care trec graninţele României, în disperarea de a fugi din calea războiului.

Reclamă

Sute de cetăţeni din ţara vecină au ajuns inclusiv la Botoşani şi au umplut până la refuz hotelurile. Întrebat despre varianta ca mai multe corturi să fie instalate pe stadionul din Botoșani, pentru a adăposti refugiații ucraineni, Iftime a spus că nu se gândeşte la aşa ceva.

„La vamă sunt niște cozi… am vorbit cu domnul prefect. Trăim momente în care orice scenariu poate fi luat în seamă. Eu nu am auzit așa ceva, de corturile de refugiați (n.r – pe stadionul din Botoșani). Nu mi-a zis nimeni ninmic. Nu cred că Botoșaniul, care are jumătate de hectar, e o locație potrivită pentru a instala corturi.

Sunt mii de alte locuri în care se pot instala niște corturi și alimentare cu apă. Dacă fiecare ne-am gândi cum să cazăm refugiații înseamnă că țara se va închide. Eu cred că își face fiecare treaba foarte bine și sper să ieșim din asta.”, a mai declarat Valeriu Iftime.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Rusia a atacat Ucraina! Gigi Becali sare în ajutorul refugiaților ucraineni care trec granița în România

Rusia a început invazia în Ucraina, joi dimineață, la ordinul lui Vladimir Putin. Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a sărit în ajutorul cetățenilor ucraineni care continuă să treacă granița României pentru a fugi din calea războiului.

Din informațiile Antena Sport, Gigi Becali a trimis autocarul clubului său la Botoșani pentru a ajuta la transportul refugiaților în punctele sigure.

Vestea vine cu numai 3 zile înaintea meciului pe care FCSB îl va juca cu Farul Constanța, pe Arena Națională.

Rusia a început războiul în Ucraina! Cetățenii ucraineni continuă să fugă în România

Cetățenii ucraineni au luat cu asalt hotelurile din Botoșani pentru a scăpa de atacurile militare inițiate de ruși în țara lor. Sute de familii au epuizat deja spațiile de cazare din Botoșani, sosind cu microbuze sau mașini personale.

Foarte multe familii de ucraineni au trecut graniţa României şi prin vama de la Sighetu Marmaţiei.

„Noi suntem pregătiţi să oferim cazare, masă, am luat legătura şi cu câteva ONG-uri pentru a acorda sprijin cu haine, medicamente.”, a declarat Vasile Moldovan, primarul din Sighet, potrivit observatornews.ro.

Alţii au traversat Republica Moldova şi au intrat în România prin vama Rădăuţi-Prut.

Reclamă
Recomandări
  • Rusia a invadat Ucraina
  • Dinamo Kiev și Șahtior, invitate de Valeriu Iftime să joace la Botoșani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și