Închide meniul
Foto

„E fiica lui?” Fostul fotbalist şi iubita lui cu 16 ani mai tânără au şocat pe toată lumea! Femeia arată fabulos

Publicat: 27 ianuarie 2024, 11:45

Reclamă
„E fiica lui?” Fostul fotbalist şi iubita lui cu 16 ani mai tânără au şocat pe toată lumea! Femeia arată fabulos

Fostul fotbalist şi iubita lui cu 16 ani mai tânără au şocat pe toată lumea

Pippo Inzaghi şi iubita lui/ Colaj Instagram

Fostul fotbalist şi iubita lui cu 16 ani mai tânără au şocat pe toată lumea, după ultima apariţie. Filippo Inzaghi a anunţat că se va căsători în acest an cu partenera lui, Angela Robusti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filippo Inzaghi, ajuns la 50 de ani, fostul internaţional italian şi actual antrenor al celor de la Salernitana, formează un cuplu cu Angela Robusti, în vârstă de 34 de ani. Relaţia celor doi a început în urmă cu patru ani şi au şi doi copii împreună.

Fostul fotbalist şi iubita lui cu 16 ani mai tânără au şocat pe toată lumea

Pippo Inzaghi a anunţat că în acest an, se va căsători cu Angela, iubita lui cu 16 ani mai tânără. Acesta a transmis că e momentul să facă acest pas, după patru ani de relaţie. Antrenorul italian a dezvăluit şi cum a cunoscut-o pe cea care i-a dăruit doi copii.

„Angela a venit în viața mea la momentul potrivit. Nu mai ieșeam deloc în oraș, nu știu cum am mers la o petrecere într-o seară și am cunoscut-o. Am remarcat-o pentru că e superbă, dar și pentru că era singura în afară de mine care bea apă, nu alcool. După doar câteva săptămâni s-a mutat la mine. Acum avem doi copii și a venit momentul să oficializăm relația”, a declarat Pippo Inzgahi, citat de gsp.ro.

Pippo Inzaghi a mers însoţit de partenera lui Gala FIFA The Best. La un videoclip cu cei doi, fanii au comentat despre diferenţa de vârstă dintre cei doi: „Cel mai frumos «gol» al lui Pippo”, „Credeam că e fiica lui” şi „Ce fac banii…”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Reclamă

Angela Robusti este de o frumuseţe răvăşitoare. (Vezi galeria foto de la finalul articolului). Partenera lui Pippo Inzaghi a participat, în trecut, şi la Miss Italia, ajungând până în marea finală. Angela este model şi arhitect, având peste 90.000 de urmăritori pe contul său de Instagram, unde postează des.

Filippo Inzaghi o antrenează pe Salernitana din octombrie

Filippo Inzaghi o antrenează pe Salernitana din luna octombrie, a anului trecut. Fostul internaţional i-a luat locul lui Paolu Soussa.

Filippo Inzaghi a revenit pe banca tehnică din Serie A, la doi ani după ce a plecat de la Benevento. „Super Pippo” a mai antrenat AC Milan (2014-2015) şi Bologna (2018-2019) în prima ligă.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul internaţional italian a preluat conducerea Salernitanei până la finalul sezonului, având sarcina de a salva echipa care se află pe penultimul loc în Serie A după opt etape.

Fratele său, Simone Inzaghi, este antrenorul echipei Inter Milano.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și