Închide meniul

Gigi Becali, dezvăluiri despre întâlnirea pe care a avut-o cu Ion Ţiriac: „Am stat de vorbă două-trei ore. M-a impresionat”

Publicat: 7 septembrie 2024, 14:45

Reclamă
Gigi Becali, dezvăluiri despre întâlnirea pe care a avut-o cu Ion Ţiriac: „Am stat de vorbă două-trei ore. M-a impresionat

Gigi Becali, dezvăluiri despre întâlnirea pe care a avut-o cu Ion Ţiriac

Ion Ţiriac şi Gigi Becali / colaj Antena Sport, Hepta

Gigi Becali a făcut dezvăluiri despre întâlnirea pe care a avut-o cu Ion Ţiriac. În trecut, cel mai bogat român l-a numit „prietenul meu din fotbal” pe Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a povestit că a stat de vorbă 2-3 ore cu miliardarul român. Patronul FCSB-ului a fost impresionat de cunoştinţele acestuia.

Gigi Becali, dezvăluiri despre întâlnirea pe care a avut-o cu Ion Ţiriac: „Am stat de vorbă două-trei ore. M-a impresionat”

Mircea Lucescu este un om foarte deștept. Eu o singură dată am stat de vorbă cu el, când era războiul cu Ucraina, când au adus-o pe Dinamo Kiev să joace la noi, să se antreneze la noi.

Am stat de vorbă cu el vreo două-trei ore. Ne-am dus în mașină, ne-am dus la bază. Un alt om care cunoaște multe e Țiriac. Tot așa, am stat cu el vreo două-trei ore. Mi-a vorbit și de sport, și de istorie, și de medicină, de geografie.

Nu întâmplător acești oameni deștepți au avut realizări în domeniul în care au fost. Țiriac m-a impresionat și el, știa lucruri de medicină, de spitale. Lucescu, la fel. Avea o mică istorie de fotbal, de geografie.

Reclamă
Reclamă

Oameni deștepți și oameni care te încântă când stai cu ei și cu care nu poți să te cerți. N-ai cum! Să te cerți cu Lucescu, poți? Nu poți. Sunt unii oameni care nu fac rău la nimeni, nu-i interesează să facă rău la nimeni.

Pe el nu-l interesează să se certe cu cineva, nu are treabă cu nimeni, are treabă cu familia lui. Poate să facă echipă că are inteligență”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Anul trecut, vorbind despre cazul de dopaj în care a fost implicată Simona Halep, Ion Ţiriac îl numea „prietenul meu din fotbal” pe Gigi Becali.

Reclamă

Unde suntem? Pe ce lume suntem? Când după un an de zile vine cineva şi spune `da, atât am săpat să vedem de unde vine ăsta. Am mai găsit altceva, paşaportul biologic`. L-ai găsit acum şase luni? Păi şi şase luni ce ai făcut? De ce nu ai venit în ziua aia să îmi spui că este nu ştiu cine? De ce şase luni? Ai controlat-o de 380 de ori în 10 ani. De ce şase luni? Cum spune prietenul meu din fotbal, domnul Becali, ‘e o treabă care nu e’”, spunea Ion Ţiriac în octombrie 2023, în cadrul unui eveniment.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:39

„Doamne ferește!” Giovanni Becali a reacționat, după atacul lui Ianis Hagi! Mesaj direct pentru „Prinț”

16:29

„Vom câștiga grupa!” Ioan Ovidiu Sabău a dat verdictul, după Kosovo – România 0-3! Ce a spus despre Mircea Lucescu

16:26

Adi Mutu a primit o ofertă surprinzătoare din Liga 1. Ce s-a întâmplat la negocieri: „Asta i-am spus!”

15:49

Ianis Hagi a cedat după Kosovo – România 0-3! Atac direct la adresa lui Giovanni Becali: „Nu e impresarul meu!”

15:43

Răsturnare de situaţie pentru jucătorul pe care Gigi Becali voia să îl dea gratis la Farul! S-ar putea transfera la altă echipă!

15:28

„N-a călcat atacant ca ăsta în România” Marius Şumudică a anunţat primul transfer la Rapid: „Mult peste nivelul campionatului”

1 VIDEOKosovo – România 0-3. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026. Man, Răzvan Marin şi Drăguş, decisivi 2 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 3 Foto„Mută munții în continuare!” Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro 4 FotoMaria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024. Rusoaica, pe locul şase într-un clasament condus de Ion Ţiriac 5 FotoAntrenamentul oficial al naţionalei a fost oprit! Ce s-a întâmplat pe stadionul din Priştina înainte de meciul cu Kosovo 6 Scoțienii, anunț final despre viitorul lui Ianis Hagi! Adevăratul motiv pentru care nu s-a produs transferul la Rapid
Citește și