Închide meniul
Foto

„Habar n-ai tu cât te iubesc!” Constantin Budescu a făcut show total pe o manea cântată de Leo de la Roşiori

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 aprilie 2024, 9:37

Reclamă
„Habar n-ai tu cât te iubesc!” Constantin Budescu a făcut show total pe o manea cântată de Leo de la Roşiori

Constantin Budescu a făcut show total pe o manea cântată de Leo de la Roşiori

Colaj Tik Tok

Constantin Budescu a făcut show total pe o manea cântată de Leo de la Roşiori. Budescu nu pare afectat de situaţia sa de la Farul şi a făcut show pe Tik Tok.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu a devenit rezervă de lux la Farul în ultima perioadă, dar continuă să trăiască viaţa la maximum. Budescu a făcut show pe melodia „Habar n-ai tu cât te iubesc”, o manea cântată de Leo de la Roşiori.

Constantin Budescu a făcut show total pe o manea cântată de Leo de la Roşiori

Constantin Budescu a atras toate privirile şi cu părul său vopsit blond.

Zi de zi îți spun ce simt / Tu mereu crezi că te mint / Nu mă auzi, nici nu mă vezi / Niciodată nu mă crezi! / Habar n-ai tu cât te iubesc, habar n-ai tu! Din zi în zi mă-ndrăgostesc”, sunt versurile care l-au încântat pe Budescu.

@budescu_constantin10 #fyp #fyp #foryou #fyp #tiktokromania🇷🇴pentrutine @Leo de la Rosiori ##relax ♬ sunet original – budescu constantin(budy)

Reclamă

Constantin Budescu, surprins de soţie în ziua în care a împlinit 35 de ani! Imagini de senzaţie cu Mădălina şi starul Farului

Constantin Budescu a fost surprins de soţie în ziua în care a împlinit 35 de ani. „Budi” şi-a sărbătorit ziua de naştere în familie, alături de Mădălina Budescu şi cei doi fii. „Magicianul” a avut parte de o surpriză în momentul în care a intrat în casă. Soţia lui, Mădălina Budescu, i-a pregătit o petrecere surpriză. L-a aşteptat cu tort, baloane şi artificii.

@budescu_constantin10 #fypシ #tiktokromania🇷🇴pentrutine #foryou #happybirthday @BUDESCU_M_BEAUTY ♬ Happy Birthday to You – K.J.S

Cu ce se ocupă Mădălina, femeia care i-a schimbat viaţa lui Constantin Budescu

Constantin Budescu şi Mădălina (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOSs-au căsătorit în octombrie 2014, la Ploieşti. Naşul lui „Budi” a fost chiar fostul său coechipier de la Astra, Dani Coman.

Reclamă 4 / 0/3

La biserică am avut cele mai mari emoţii, am semnat cel mai important şi cel mai lung contract din viaţa mea. E un contract pe viaţă„, spunea internaţionalul român după ce şi-a dus aleasa inimii la altar.

Mijlocaşul lui Gică Hagi are doi copii, pe Patrick Nicolas şi pe Matias.

M-am schimbat în bine după ce m-am căsătorit, după ce-au venit copiii, sunt alt om. Chiar dacă par eu mai neserios și mai glumeț câteodată. Mi-ar plăcea ca băieții să-mi calce pe urme, dacă vor dori, însă nu-i voi obliga„, spunea Constantin Budescu într-un interviu pentru gsp.ro.

Mădălina Budescu se ocupă de salonul de înfrumuseţar. „Ideea a fost a soției, nu a mea, am ajutat-o cât am putut de mult și nu bucurăm că am reușit să deschidem acest salon„, a declarat atunci Budescu.

Eu mi-am dorit foarte mult acest lucru. Am considerat că este cazul să fac și eu altceva mai ales că ne-am mai liniștit cu plecările și suntem aproape de casă„, a precizat Mădălina Budescu pentru ph-online.ro.

 

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer Vezi toate știrile
Citește și