Închide meniul
Foto

Iubita lui Horaţiu Moldovan, declaraţie superbă de dragoste pentru portarul lui Atletico Madrid! Ce a transmis cântăreaţa

Reclamă

Publicat: 1 aprilie 2024, 19:03

Iubita lui Horaţiu Moldovan, declaraţie superbă de dragoste pentru portarul lui Atletico Madrid! Ce a transmis cântăreaţa

Iubita lui Horaţiu Moldovan, declaraţie superbă de dragoste pentru portarul lui Atletico Madrid!

Aza Gabriela şi Horaţiu Moldovan / Instagram

Iubita lui Horaţiu Moldovan i-a făcut o declaraţie superbă de dragoste portarului lui Atletico Madrid şi al naţionalei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cântăreaţa şi portarul echipei antrenate de Diego Simeone şi-au făcut, recent, publică relaţia.

Iubita lui Horaţiu Moldovan, declaraţie superbă de dragoste pentru portarul lui Atletico Madrid!

Întrebată pe Instagram „cine o face fericită?”, Aza Gabriela a răspuns: „Cariera şi ceea ce fac eu pentru că îmi văd rezultatele şi omul care este lângă mine mereu, de aici vine şi fericirea! Iubirea”.

Aza Gabriela şi Horaţiu Moldovan şi-au confirmat relaţia, după ce s-a scris anterior în presa mondenă că ar avea o relaţie. Cei doi au pus poze şi clipuri video în care erau împreună. În unele imagini au apărut sărutându-se.

Aza Gabriela a avut o relaţie în trecut cu Dragoş Nedelcu. Cei doi s-au despărţit în primăvara lui 2022, după o relaţie de aproximativ doi ani.

Reclamă

Ea punea despărţirea de Nedelcu pe seama distanţei dintre ei doi şi a stilurilor de viaţă diferite. Ea puncta atunci că un fotbalist are nevoie de o femeie care să fie acasă pentru el. Vom vedea cum va decurge acum relaţia cu Moldovan.

Declaraţia superbă, pe care i-a făcut-o Aza Gabriela pe InstaStory, lui Horaţiu Moldovan
Declaraţia superbă, pe care i-a făcut-o Aza Gabriela pe InstaStory, lui Horaţiu Moldovan

Fotbaliștii trebuie să aibă lângă ei o femeie care să fie acasă”

Drumurile noastre erau foarte diferite, era extrem de greu să ne vedem. Ne venea foarte greu să ne vedem, era o distanță. Am stat cu el în casă doi ani, iar al treila an a fost foarte greu. El a stat în Germania, a avut un contract acolo, iar apoi a venit în România și s-a dus în Constanța.

Pe la final ne-am mai descurcat noi, dar a fost greu. Nu e vorba doar de distanță, cât era drumul ăsta diferit. Uneori e greu de înțeles… Nu mi-aș dori să fie în permanență lângă mine, dar să fie acolo și să am susținere.

Reclamă 4 / 0/3

Fotbaliștii trebuie să aibă lângă ei o femeie care să fie acasă, iar eu nu eram, eram plecată cu treabă. Ne-am iubit foarte mult, am ținut extrem de mult unul la altul, dar am simțit amândoi că nu mai merg lucrurile și am ales să luăm această decizie.

Femeia care vrea un fotbalist trebuie să nu facă nimic, doar să stea după el. Să fie acasă când el vine din cantonament, să îl aștepte cu mâncare acasă și să stea lângă el. Eu făceam chestia asta, dar nu am mai putut să o duc”, susţinea Aza Gabriela.

Horaţiu Moldovan a fost titular pe Wanda Metropolitano, în Columbia – România 3-2, meci transmis pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Horaţiu Moldovan nu a fost titular pentru Atletico Madrid de când s-a transferat la echipa spaniolă. El a avut însă şansa să fie titular pe propriul stadion în amicalul de lux Columbia – România 3-2, meci transmis în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Tricolorii” au fost conduşi cu 3-0, dar au revenit pe final, iar selecţionerul Edi Iordănescu glumea că dacă mai erau mai mult de 10 minute România ar fi câştigat partida.

Ianis Hagi (min. 84) şi Florin Tănase (min. 90+3) au marcat pentru România.

Horaţiu Moldovan speră să fie titular la EURO 2024, în poarta României. Până la turneul final din Germania, „tricolorii” vor mai disputa două meciuri amicale, împotriva Bulgariei (pe 4 iunie) şi împotriva Liechtenstein-ului (pe 8 iunie).

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și