Închide meniul
Foto

Mike Tyson nu s-a mai ascuns! Motivul pentru care a adormit în direct la TV: „Soția mea mi le-a dat! Eram un dezastru!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 octombrie 2022, 18:18 / Actualizat: 30 iunie 2023, 13:10

Mike Tyson nu s-a mai ascuns! Motivul pentru care a adormit în direct la TV: „Soția mea mi le-a dat! Eram un dezastru!”

Mike Tyson a dezvăluit de ce a adormit în timpul unei emisiuni

Mike Tyson a fost campion mondial în box / Twitter

Mike Tyson nu s-a mai ascuns! Fostul campion mondial din box a dezvăluit motivul pentru care a adormit în timp ce era în direct la TV, în urmă cu 2 ani. „Iron Mike” era chinuit de dureri mari din cauza antrenamentelor și a apelat la analgezice. Și, din cauza pastilelor puternice, milionarul american a adormit preț de câteva secunde în timpul unei emisiune live.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mike Tyson a șocat pe toată lumea în 2020, când a ațipit în timpul emisiunii TV Good Morning Britain, moderată de Piers Morgan și Susanna Reid.

Mike Tyson nu s-a mai ascuns! Motivul pentru care a adormit în timp ce era în direct la TV

La un moment dat, în timpul interviului, Tyson a închis ochii, a rămas cu capul plecat și a adormit preț de câteva clipe.

Faza incredibilă s-a viralizat în timp record, iar acum, la doi ani distanță, legendarul boxer a explicat ce s-a întâmplat.

Chiar dacă a declarat că soția sa i-a oferit analgezicele, Mike Tyson și-a asumat întreaga vină pentru epidosul uluitor de la TV.

Reclamă

„Ascultă, mă lovisem atunci. Eram la antrenament, s-a întâmplat ceva și m-am lovit. Soția mea mi-a dat niște analgezice și, după ce le-am luat, abia puteam articula cuvintele, eram un dezastru. A fost vina mea, clar”, a explicat Mike Tyson, potrivit Daily Mail.

Ce se întâmplă cu Mike Tyson, la mai bine de o lună după ce a apărut în scaun cu rotile

Presa din Anglia a aflat ce se întâmplă cu Mike Tyson, la mai bine de o lună după ce a apărut în scaun cu rotile și a șocat pe toată lumea. Fostul mare campion din box a dezvăluit recent că se luptă cu probleme grave la spate, din cauza cărora uneori nu poate merge pe propriile picioare și are nevoie de ajutor.

Ajuns la 56 de ani, Tyson a declarat că suferă de sciatică. Problema medicală îi afectează nervii, în special cei de la spate, motiv pentru care nu se poate deplasa normal atunci când afecţiunea se declanşează.

Reclamă 4 / 0/3

Lumea sportului a fost șocată în momentul în care Mike Tyson a apărut în scaun cu rotile. Între timp, situația pare să se fi îmbunătățit pentru legendarul pugilist american.

Potrivit The Sun, „Iron Mike” a fost surprins alături de o prietenă la un restaurant de lux din New York. Fostul campion mondial a luat cina în oraș alături de o amică, la un local cu specific indian, de „5 stele”, unde caviarul de crab, cotletele de miel și șampania de cea mai bună calitate se află la ordinea zilei.

Spre deosebire de apariția horror de luna trecută, Mike Tyson a venit, de această dată, pe propriile picioare, extrem de zâmbitor. Fostul mare sportiv american n-a avut nevoie de asistență în timpul vizitei la restaurant, dând semne că se simte din ce în ce mai bine din punct de vedere fizic.

VEZI AICI IMAGINI cu Mike Tyson la restaurant

Mike Tyson, prima reacție după ce a fost surprins în scaun cu rotile

Luna trecută, Mike Tyson a oferit imagini greu de privit de către fanii săi. La puţin peste un an după ce a revenit în ring, campionul s-a confruntat cu probleme de sănătate, fiind nevoit să se deplaseze în scaun cu rotile.

„Am sciatica de mai mult timp, se declaşează. Iar atunci când se declanşează, nu pot nici măcar să vorbesc. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că este singura problemă de sănătate pe care o am. Mă simt foarte bine acum.

Toată lumea din casa mea este binecuvântată şi suntem toţi foarte recunoscători pentru tot ceea ce avem”, a declarat Mike Tyson, citat de The Sun.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și