Închide meniul
Foto

„Minunată!” Soţia lui Andrei Ivan şi-a uluit fanii. Fostă gimnastă, Anda este de o frumuseţe răvăşitoare

Publicat: 16 decembrie 2023, 11:08

Reclamă
„Minunată!” Soţia lui Andrei Ivan şi-a uluit fanii. Fostă gimnastă, Anda este de o frumuseţe răvăşitoare

Soţia lui Andrei Ivan şi-a uluit fanii

Anda Ivan, alături de Andrei Ivan / Instagram

Soţia lui Andrei Ivan şi-a uluit fanii cu ultimele imagini postate pe contul ei de Instagram. Anda Ivan este de o frumuseţe răvăşitoare şi a fost asaltată cu mesaje de felicitare. Fosta gimnastă are peste 16.000 de urmăritori pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anda a ajuns pe mâinile unui make-up artist şi a suferit o transformare spectaculoasă (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Fotografiile pe care le-a postat au primit imediat sute de aprecieri. Şi comentariile primite de cea care este considerată una dintre cele mai frumoase soţii de fotbalişti au fost pe măsură.

Soţia lui Andrei Ivan şi-a uluit fanii

Minunată„, „Frumuseţe, te ador„, „Eşti superbă„, „Prea frumoasă„, „Doamne, ce frumoasă eşti” sunt doar câteva dintre comentariile primite de marea iubire a lui atacantului Universităţii Craiova.

Anda Ivan i-a făcut şi o declaraţie de dragoste celui cu care s-a căsătorit în vara anului trecut şi cu care are o fetiţă. „Te iubesc pentru totdeauna„, i-a scris fosta gimnastă.

Reclamă

Înainte să o cunoască pe Anda Butuc (n.r. Ivan după căsătorie), Andrei Ivan a fost într-o relație cu Kate, un model din Belarus. Anda a fost colegă de generaţie cu Maria Holbură, Cătălina Ponor, Silvia Zarzu şi Anamaria Ocolișan. În 2014, pe vremea când era legimată la CS Dinamo, Anda Butuc a terminat pe locul 3 la Campionatul European de tineret.

Anda Ivan i-a fost alături internaţionalului român în cele mai grele momente ale carierei. După ce a marcat câte 14 goluri în ultimele două sezoane, Andrei Ivan este într-o formă sub aşteptări. În această ediţie de campionat şi-a trecut în cont numai trei goluri. Nu a mai înscris din luna august, dintr-o victorie categorică cu Poli Iaşi, scor 4-1.

Motivul pentru care Andrei Ivan nu mai este convocat la echipa naţională

S-a aflat motivul pentru care Andrei Ivan nu mai este convocat la echipa naţională. Mihai Stoichiţă a dezvăluit că Edi Iordănescu a discutat des cu atacantul Universităţii Craiova, pentru a-l mobiliza pe acesta. Directorul tehnic de la FRF a precizat că Ivan nu ascultă sfaturile selecţionerului, motiv pentru care nu mai este convocat.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Ivan nu a mai fost convocat la echipa naţională de un an şi jumătate. Ultima dată a evoluat sub „tricolor” în iunie, anul trecut, în „dubla” cu Muntenegru şi Bosnia, din Nations League.

Cum să nu-l știu? De câte ori nu am vorbit cu el… I-am spus: ‘Îmi place tare mult de tine’. Nu l-am avut elev. L-am avut doar pe la loturile naționale, prilej în care am avut foarte multe contacte cu el și am stat de vorbă. În care chiar încercam să-l mobilizez, să fie mult mai concentrat la ceea ce trebuie să facă.

Aici e problema lui. Am înțeles că a avut cu Rădoi ceva. Rădoi sigur nu i-a vrut răul. Credeți că sfaturile lui Edi pentru Ivan au fost greșite? Când nu asculți, cum să te mai cheme?

Am mai stat de vorbă cu unii fotbaliști, e un sport de echipă, nu individual. Un sport în care trebuie să te încadrezi în regulile societății de 11 jucători, care reprezintă o echipă.

E foarte clar, nu faci ce vrei tu, faci ce pregătește antrenorul și urmezi regulile lui. Bune sau rele, pe urmă dă el socoteală la patron sau directorul tehnic”, a declarat Mihai Stoichiţă, conform fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și