Închide meniul
Video

SuperPrieteni, de Gică Popescu! Momentul care i-a schimbat destinul lui Carles Puyol, legenda Barcelonei: „Mi-a zis asta un medic care habar n-avea de fotbal!”

Antena Sport Publicat: 10 iulie 2021, 10:59

Dezvăluiri făcute de Carles Puyol la SuperPrieteni, de Gică Popescu

Profimedia

  • SuperPrieteni, de Gică Popescu
  • Interviu eveniment cu Gică Popescu

Gică Popescu a mers pe stadionul unde, la rândul său, a fost legendă pentru a-i lua interviu lui Carles Puyol. SuperPrieteni, powered by Superbet, a ajuns pe Camp Nou, legendarul stadion al celor de la FC Barcelona.
Carels Puyol i-a povestit lui Gică Popescu cum a început fotbal. La început, a fost portar, însă un medic i-a cerut să schimbe postul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

SuperPrieteni, de Gică Popescu! Puyol, despre momentul care i-a schimbat destinul

Am început să joc fotbal foarte târziu, într-o echipă. În satul natal, jucam cu fratele meu. Am Început ca portar. Fratele meu e mai mare decât mine cu doi ani şi jumătate, iar eu voiam să joc cu ei şi, normal, nu voia nimeni să fie portar şi atunci trebuia să fiu eu, fiindcă eram mai mic. Şi adevărul e că mă descurcam, jucam bine, îmi plăcea.

Terenul de La Pobla e doar pământ dur şi era cam nasol, m-am cam tăvălit, aşa cum am făcut în toată cariera mea şi am avut nişte probleme cu spatele. Am mers cu mama la medic şi mi-a zis că nu se putea să mai joc ca portar, fiindcă mă aruncam pe suprafaţa aia care era dură. Mi-a zis că trebuia să schimb postul. Mi-a zis asta un medic care habar n-avea de fotbal„, a spus Carles Puyol la SuperPrieteni, de Gică Popescu.

Reclamă

A fost o lecţie care ţi-a prins bine, nu? Adică n-ai mai fost portar şi ai intrat să joci pe teren„, l-a completat Popescu.

Până să ajungă pe postul pe care a făcut istorie, cel de fundaş, Puyol a fost şi vârf de atac.

Reclamă

Am jucat ca atacant şi apoi am încercat să joc într-o echipă de fotbal, în cadrul unei organizaţii să zic. Ne antrenam o dată pe zi şi asta la 15 ani„, a mai spus Carles Puyol.

SuperPrieteni, de Gică Popescu! „Baciul” i-a spus lui Puyol de ce a venit pe Camp Nou să facă interviu

Gică Popescu i-a spus lui Puyol de ce a ales ca interviul să se facă pe stadionul pe care cei doi au fost căpitani de echipă.

Gică Popescu: Am ales acest loc pentru interviu fiindcă eu, când în Barcelona şi vin pe teren, mă simt ca acasă. E ceva incredibil. Şi asta pentru că am jucat doar doi ani aici, la Barcelona. Îmi imaginez cum te simţi tu când vezi terenul ăsta. E ca a doua casă pentru tine, nu?

Reclamă 4 / 0/3

Carles Puyol:Da, este…

Gică Popescu: Sau e doar casa ta?

Puyol: Da, e casa mea! Aşa simt. Eu nu sunt din Bracelona, sunt dintr-o localitate mică, Pobla de Segur, dar am locuit mulţi ani în Barcelona. De la 17 ani, n-am mai plecat de aici şi e dificil să mă mut în alt oraş, fiindcă aici am totul: familia, prietenii. Am avut norocul de a putea juca aproape 20 de ani la Barcelona, patru ani la categoriile inferioare şi 15 ani la prima echipă. Am fost extrem de norocos.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Popescu, convins că Ianis Hagi va fi "titular incontenstabil" la EURO 2024. Singura condiţie pusă de legenda României
AntenaPLAY • 26 mart., 23:53
Gică Popescu, convins că Ianis Hagi va fi „titular incontenstabil” la EURO 2024. Singura condiţie pusă de legenda României
AntenaPLAY • 26 mart., 22:41
„Ce ar fi de remarcat?” Gică Popescu, verdict la pauza meciului Columbia – România 2-0
Gică Popescu, mesaj deosebit de dur înainte de Israel - România
Echipa naţională • 26 mart., 21:20
Cum a reacţionat Gică Popescu când a văzut „revoluţia” făcută de Edi Iordănescu, în primul 11, la Columbia – România
Gică Popescu, replică dură pentru Dan Şucu
Liga 1 • 21 mart., 21:18
„N-am înţeles greşit, e lipsă de fair-play!” Gică Popescu, replică dură pentru Dan Şucu. Ce i-a cerut patronului de la Rapid
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham
Premier League • 18 mart., 20:56
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!”