Închide meniul
Video

SuperPrieteni, de Gică Popescu! Dezvăluirile lui Carles Puyol despre Pep Guardiola. „A fost foarte clar la prima discuţie!” Declaraţii impresionante despre Gerard Pique

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 8 iulie 2021, 20:20 / Actualizat: 8 iulie 2021, 23:42

Gică Popescu şi Carles Puyol pe Camp Nou, la SuperPrierteni

as.ro

Gică Popescu şi Carles Puyol au discutat ca de la căpitan la căpitan la SuperPrieteni, powered by SuperBet. Amândoi au purtat banderola la Barcelona şi au ridicat trofee. Şi mai au ceva în comun. Au jucat alături de Guardiola.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

SuperPrieteni, de Gică Popescu! Dezvăluirile lui Carles Puyol despre Pep Guardiola

Puyol a fost martor la revoluţia lui Pep, adus ca antrenor direct de la echipa a doua a catalanilor, în 2008.

„- Cred că tu, Xavi, Iniesta sunteţi cei care au jucat cu Pep, nu?
– Da. Iniesta, nu…
– Fără Iniesta?
– Poate vreun amical, dar aş zice că nu. Eu am jucat doi ani cu Pep. Xavi, cred că trei ani… Iniesta aş zice că nu.
– Când a venit de la echipa a doua la prima echipă, v-a cerut vouă, celor care jucaserăţi cu el, să-l ajutaţi să duceţi la bun sfârşit acest proiect?
– Da, le-a cerut căpitanilor echipei să facem împreună treaba asta. A fost foarte clar la prima discuţie. A zis că a venit pus pe treabă, că avea speranţe mari, că urma să fie foarte exigent şi că singurul lucru pe care-l cerea e ca toţi să dea 100%”, i-a povestit Puyol lui Gică Popescu.

Spaniolul, ajuns acum la 43 de ani, spune că fotbalul nu a mai fost niciodată la fel, după ce a fost antrenat de Guardiola.

„- L-aţi sprijinit mult…
– Ne-a luat şi, sincer, era o adevărată plăcere. Cei care au avut norocul să lucreze cu Pep văd fotbalul cu totul altfel.
– Dar nu e ciudat să ai ca antrenor un fost coleg?
– Trecuseră mulţi ani de când jucasem împreună. În 2008… cam opt ani. Trecuse mult timp. Şi nici nu avusesem cine ştie ce relaţie cu el. Fuseserăm la selecţionată, la Barcelona…”, a spus Carles Puyol.

Reclamă

SuperPrieteni, de Gică Popescu! Ce a spus Carles Puyol despre Gerard Pique

„Gerard (n.r. Pique) a fost fotbalistul cu care m-am înţeles cel mai bine. Am jucat multe meciuri împreună. Rezultatele au fost foarte bune atât la Barcelona, cât şi la echipa naţională. Se spune că suntem cel mai bun cuplu din istorie, sunt cuvinte mari. Dar adevărul este că m-am simţit mereu bine lângă el, m-am simţit în largul meu”, a mai dezvăluit Carles Puyol.

Al patrulea interviu de colecţie de la SuperPrieteni va fi miercurea viitoare, la Antena 1, de la 23.45, cu fostul Balon de Aur, Hristo Stoicikov.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gică Popescu şi-a făcut debutul în televiziune
  • Interviu eveniment cu Carles Puyol, la SuperPrieteni

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și