Închide meniul
VIDEO

SuperPrieteni, de Gică Popescu! „Mă, te droghezi?” Antrenorul Mircea Lucescu l-a debutat pe Hagi la naţională, „preparatorul fizic” Lucescu l-a retras din fotbal: „De asta o să mă las că nu mai suport!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 iunie 2021, 18:25

SuperPrieteni, de Gică Popescu! „Mă, te droghezi? Antrenorul Mircea Lucescu l-a debutat pe Hagi la naţională, „preparatorul fizic Lucescu l-a retras din fotbal: „De asta o să mă las că nu mai suport!

Captură AS.ro

SuperPrieteni, un film eveniment de Gică Popescu

Gică Popescu a dezvăluit la SuperPrieteni powered by Superbet că pe vremea când era antrenat de Mircea Lucescu la Galatasaray se afla în cea mai bună formă fizică a carierei, deşi avea 33 de ani. Marţea era una neagră pentru Popescu şi Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu am fost antrenat de nea Mircea anul acela la Galatasaray. Aveam 33 de ani. Niciodată nu m-am simţit atât de bine fizic ca anul în care m-a antrenat nea Mircea. Îmi aduc aminte că eram atât de proaspăt la antrenament şi spunea, „Gică, mă, te droghezi?!” Ce e cu tine de zburzi aşa? Niciodată nu am fost atât de bine fizic ca în anul în care am fost antrenat de nea Mircea. Antrenamentul ăla de marţi seara, 75 de minute fără minge. Ăla era coşmarul nostru când ne gândeam că vine marţi seară. Aveaţi dreptate când ne spuneaţi că ăla ne ţinea în picioare. Nu aveam preparator fizic la Galatasaray”, a spus Gică Popescu la SuperPrieteni.

Pentru mine era un lucru extrem de important pregătirea fizică. Toţi jucătorii ăştia mari care au jucat cu mine şi au făcut pregătirea când erau tineri au ajuns să joace: Srna – 37 de ani. Fernandinho are 36 de ani. Şi-au creat o bază de pregătire şi foarte uşor le era pe urmă. Nu aveau nevoie de trei săptămâni. După antrenament, zburdau pe teren. A fost o perioadă extraordinară şi pe plan internaţional, în Champions League„, a completat şi Mircea Lucescu.

Hagi a vrut să se lase din cauza antrenamentelor lui Mircea Lucescu

Jucătorii turci, dar şi Gică Hagi strâmbau din nas când trebuiau să alerge în fiecare marţi câte 75 de minute.

Noi începeam să alergăm şi ne spunea aşa în mers. Când ajungeam la colţul terenului, turcii începeau să înjure, că nu le plăcea să alerge. Băi, ăsta e programul. Iar alergăm? Astăzi e iar fără minge.

Reclamă

Să spune ce zicea şi Gică când ajungea la colţul terenului? E de asta o să mă las că nu mai suport turele. Antrenamentul ăla era la 30 şi ceva de ture. Şi spunea, eu când o să mă las, o să mă las din cauza acestor antrenamente„, a mai spus Gică Popescu.

Gică Popescu a debutat în televiziune, miercuri seară, la Antena 1, cu filmul SuperPrieteni, powered by Superbet. Săptămâna viitoare puteţi vedea un interviu spectaculos făcut de fundaşul de legendă al Generaţiei de Aur cu Luis Figo, chiar pe Santiago Bernabeu!

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 2-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Luca Andronache, primul său gol în Liga 1 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și