Închide meniul
Video

SuperPrieteni, de Gică Popescu! Marele regret al lui Carles Puyol! „Tata, înainte să moară, m-a văzut o singură dată jucând un meci!”

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 9 iulie 2021, 20:28

Carles Puyol, fost jucător Barcelona

Profimedia

Gică Popescu a debutat în televiziune cu filmul SuperPrieteni, powered by SuperBet. Al treilea interviu de colecţie a fost realizat la Barcelona, cu fostul căpitan al catalanilor Carles Puyol. Acesta i-a dezvăluit lui Popescu marele său regret.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

SuperPrieteni, de Gică Popescu! Marele regret al lui Carles Puyol

„- Am citit că la şcoală ai fost un elev foarte bun. Şi ai fi lăsat fotbalul pe planul secund…
– La mine acasă, doar fratelui meu îi plăcea fotbalul. Tata, înainte să moară, m-a văzut o singură dată jucând un meci: finala de la Paris din Champions League. A venit un singur meci!
– Nu-i plăcea…
– Îi plăcea să mă vadă pe mine, dar să vină la meci… N-a venit niciodată aici, pe această minune de stadion (n.r. Camp Nou).
– Incredibil! Şi doar erai la un nivel!”, a fost dialogul emoţionant dintre Popescu şi Puyol.

Carles Puyol a câştigat de trei ori Champions League cu Barcelona, alături de care şi-a trecut în cont, printre alte numeroase trofee, şi şase titluri de campion al Spaniei.

Influenţa lui Pep Guardiola asupra lui Carley Puyol

El a fost unul dintre jucătorii de bază ai echipei de vis create de Pep Guardiola, începând cu 2008.

„- Când a venit de la echipa a doua la prima echipă, v-a cerut vouă, celor care jucaserăţi cu el, să-l ajutaţi să duceţi la bun sfârşit acest proiect?
– Da, le-a cerut căpitanilor echipei să facem împreună treaba asta. A fost foarte clar la prima discuţie. A zis că a venit pus pe treabă, că avea speranţe mari, că urma să fie foarte exigent şi că singurul lucru pe care-l cerea e ca toţi să dea 100%. Ne-a luat şi, sincer, era o adevărată plăcere. Cei care au avut norocul să lucreze cu Pep văd fotbalul cu totul altfel”, i-a mai povestit Carles Puyol lui Gică Popescu.

Reclamă

Al patrulea interviu de colecţie de la SuperPrieteni va fi miercurea viitoare, la Antena 1, de la 23.45, cu fostul Balon de Aur, Hristo Stoicikov.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și