Închide meniul
EXCLUSIV

SuperPrieteni | Gică Popescu, povestire fabuloasă cu Gică Hagi. Cum şi-au împărţit casele din Poiana Braşov. „Baciul” s-a speriat de urşi: „Să ajungă la mine după ce îl mănâncă pe Hagi”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 iunie 2021, 0:00

SuperPrieteni | Gică Popescu, povestire fabuloasă cu Gică Hagi. Cum şi-au împărţit casele din Poiana Braşov. „Baciul s-a speriat de urşi: „Să ajungă la mine după ce îl mănâncă pe Hagi

SuperPrieteni

Gică Popescu şi-a făcut debutul în televiziune cu filmul SuperPrieteni

Gică Popescu şi-a convins SuperPrietenii să-şi spună toate secretele şi să ofere imagini de colecţie. Din interviurile eveniment nu au lipsit nici povestirile necunoscute până acum din viaţa privată. „Baciul” i-a făcut o mărturisire celui mai bun marcator din istoria naţionalei României, care este la egalitate cu Adi Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu, povestire fabuloasă cu Gică Hagi la SuperPrieteni

Fostul căpitan al Barcelonei este vecin cu Hagi atât la mare, cât şi la munte. Popescu şi-a împărţit, cu „Regele”, terenul pe care îl are în Poiana Braşov. Modul în care şi-au ales casele a fost unul fabulos.

Gică Popescu a recunoscut că a reuşit să îl „dribleze” pe bunul său prieten. De frica urşilor a decis să abordeze o tactică incredibilă.

Popescu: Gică, suntem în Poiana Braşov, un loc atât de drag nouă, locul unde ne petrecem majoritatea vacanţelor de iarnă, împreună cu familiile… la căsuţele pe care le avem doar la câteva sute de metri în spatele nostru. E foarte interesant de spus care este povestea caselor noastre. Îţi mai aduci aminte cum am devenit vecini şi apoi cumnaţi?

Hagi: Ştiu doar că tu la un moment dat ai cumparat 2000 metri şi am început să discutăm despre casă la munte… şi eu voiam să-mi fac o casă la munte. Aşa te-am rugat să-mi dai şi mie 1000 de metri, să fim unul lângă altul pentru că îmi place muntele. Poiana e un loc fantastic unde te recreezi, te linişteşti. Acum ne bucurăm de casele pe care le avem aici.

Reclamă

Popescu: Atunci am venit şi nu ştiam cum să împărţim casele. La un moment dat am venit şi ţi-am spus: ‘Gică, ok, facem jumătate-jumătate, dar cum le împărţim?’

Gică Popescu: „Să ajungă urşii la mine după ce îl mănâncă pe Hagi”

Hagi: Cu biletul, ca să nu ne supărăm!

Popescu: Trebuia să spun care stă sus şi care stă jos. Atunci am decis să facem două bilete în care trebuia să trecem ‘sus’ şi ‘jos’. Te-am lăsat pe tine să alegi. Dar ştii ce am făcut atunci? Pe ambele bilete am pus sus. Dar ştii de ce am pus aşa? Cu câteva zile înainte de a face împărţirea asta aveam un prieten care mi-a zis a spus: ‘Aveţi grijă că din pădure ies urşii’.

Reclamă 4 / 0/3

Hagi: Şi ţi-a fost frică de urşi!

Popescu: Am zis că încep de sus în jos. Am zis că dacă e să îl ia pe primul, să îl ia pe Hagi. Să nu ajungă la mine. Să ajungă la mine după ce îl mănâncă pe Hagi. Şi am făcut ambele bilete cu ‘sus’.

Hagi: Asta e oltenească de-a ta, din Oltenia.

Gică Popescu a debutat în televiziune, miercuri seară, la Antena 1, cu filmul SuperPrieteni, powered by Superbet. Săptămâna viitoare puteţi vedea un interviu spectaculos făcut de fundaşul de legendă al Generaţiei de Aur cu Luis Figo, chiar pe Santiago Bernabeu!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și