Închide meniul
Foto

Transformarea spectaculoasă a Adei Nechita. La 40 de ani, fosta handbalistă arată răvăşitor şi are o relaţie cu un milionar

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 noiembrie 2023, 11:52 / Actualizat: 29 noiembrie 2023, 16:44

Transformarea spectaculoasă a Adei Nechita. Fosta mare handbalistă a României arată ca un adevărat fotomodel la 40 de ani. Ada Nechita, mamă a trei copii, are o relaţie cu un milionar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ada Nechita, una dintre cele mai bune handbaliste ale României din ultimii 20 de ani, are o siluetă de invidat la 40 de ani. Aceasta are o relaţie cu Daniel Dan, fiul milionarului Vasile Dan. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU ADA NECHITA)

Transformarea spectaculoasă a Adei Nechita. La 40 de ani, fosta handbalistă arată răvăşitor

Ada Nechita s-a retras din handbal în 2016, pe vremea cânt era legitimată la HCM Baia Mare. Cu o înălţime de 1,72, Ada Nechita a jucat de 130 în tricoul naţionalei României şi a marcat 318 goluri. Ada Nechita a avut un discurs emoţionant în momentul retragerii din activitatea sportivă.

„Din păcate, pot spune că nu voi mai reveni niciodată pe teren. Sunt conștientă că mai puteam juca, dar vreau să mă dedic sută la sută familiei. Sportul de performanță presupune să stai plecat cam 80 la sută din timp, ba în cantonamente, ba la meciuri, deplasări. Nu mai pot face aceste lucruri. La Vâlcea am trăit 15 ani de poveste. Am venit la 15 ani și nu mi-am mai dorit să plec altundeva. Oltchim mi-a oferit șansa să joc la cel mai înalt nivel, să obținem rezultate foarte bune. Rămâne neîmplinirea că nu am cucerit Liga Campionilor, deși am jucat finale și semifinale.

Nu mă voi implica în handbal. Am alte proiecte. Dar voi susține întotdeauna echipa națională, voi fi lângă fete și la bine, dar mai ales la greu. Oricum, sunt la curent cu tot ce se întâmplă în handbal și țin legătura cu multe foste coechipier”, spune Ada Nechita, conform gsp.ro.

Reclamă

În tricoul echipei naţionale a României, Ada Nechita a câştigat două medalii de bronz: în 2010, la Campionatul European şi în 2015, la Campionatul Mondial. A mai jucat, în 2010, finala Ligii Campionilor cu Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și