Închide meniul

A venit sentința după ce Mike Tyson a bătut un pasager în avion! Ce a decis judecătorul

Florian Ceafalău Publicat: 10 mai 2022, 21:15 / Actualizat: 11 mai 2022, 9:01

A venit sentința după ce Mike Tyson a bătut un pasager în avion! Ce a decis judecătorul

Tyson a bătut un pasager aflat la bordul aeronavei în care se regăsea și el. Bărbatul s-a filmat în timp ce îl hărțuia pe Tyson, nelăsându-l în pace.

TMZ

A venit sentința după ce Mike Tyson a bătut un bărbat pe 20 aprilie. Acesta l-a agasat în avion, înainte de decolare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mike Tyson este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de pe planetă. Acesta a fost implicat în mai multe controverse de-a lungul carierei, multe dintre ele ajungând la conflicte fizice.

A venit sentinţa pentru Mike Tyson

Fostul boxer duce totuși o viață foarte liniștită de mai mulți ani. Chiar dacă a revenit recent în ring, în meciul cu Roy Jones Jr, Tyson a păstrat agresivitatea pentru adversari.

Reclamă

Nu același lucru s-a întâmplat pe 20 aprilie, când Tyson a bătut un pasager aflat la bordul aeronavei în care se regăsea și el. Bărbatul s-a filmat în timp ce îl hărțuia pe Tyson, nelăsându-l în pace. La scurt timp, Tyson este filmat când îi cară pumni acestuia.

Reclamă

Martorii susțin că Tyson a fost inițial liniştit cu toți pasagerii, inclusiv cu cel care stătea în spatele lui și cu prietenul acestuia. A acceptat chiar să apară într-un selfie făcut de unul dintre aceşti bărbaţi. Cu toate acestea, se pare că pasagerul a continuat să-l ‘enerveze’, moment în care americanul i-ar fi aplicat o serie de pumni în faţă şi i-a însângerat fruntea„, anunţa atunci o sursă care a asistat la incident, pentru Daily Mail.

Tyson s-a apărat spunând că bărbatul nu l-a lăsat în pace și chiar a aruncat cu o sticlă de apă în el. Pe filmări se vede că acesta chiar se dă în spectacol și îl deranjează constant pe Tyson. Fanul a ajuns la spital după ce Mike i-a ”spart fața”.

Cei doi au fost săltați de poliție după incident, iar Tyson putea avea probleme mari cu legea după altercație. Totuși, spre norocul său, judecătorul a decis să nu îl pună sub acuzație pe fostul boxer.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta a motivat sentința prin faptul că ”atitudinea victimei dinainte de incident, și faptul că ambele părți au dorit să nu se ajungă la proces” au fost de ajuns pentru a-l ierta pe Tyson.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Se închinau ţăranii". Ce a putut face cu bolidul bunicului său milionarul de 32 de ani care construieşte un castel în România
Diverse • 6 ian., 17:37
„Se închinau ţăranii”. Ce a putut face cu bolidul bunicului său milionarul de 32 de ani care construieşte un castel în România
Mike Tyson a vorbit pentru prima dată despre bătaia din avion! De ce a bătut un pasager
FIGHT • 5 dec., 16:35
Ce s-a întâmplat cu bărbatul bătut de Mike Tyson în avion acum un an. Fostul campion are probleme mari
Scandal pe teren, în derby-ul Dinamo - FCSB
Liga 1 • 26 nov., 22:17
Scandal pe teren, în derby-ul Dinamo – FCSB! Se putea lăsa cu o bătaie generală. Fanii au aruncat cu torţe în jucători
Milionarul român de 32 de ani care construieşte un castel în România a oferit ca primă un bolid de lux unui angajat
Diverse • 20 nov., 9:54
FOTO
Milionarul de 32 de ani care construieşte un castel în România i-a dat cadou un bolid de lux unui angajat. „Se închinau ţăranii”
Câți bani au făcut Tyson Fury și Ngannou după lupta de aseară? Diferența dintre ei este enormă
FIGHT • 29 oct., 12:17
Câți bani au făcut Tyson Fury și Ngannou după lupta de aseară? Diferența dintre ei este enormă