Închide meniul
VIDEO

Mike Tyson a „rupt” cu bătaia un pasager dintr-un avion. L-a luat la pumni şi l-a umplut de sânge pentru că „nu se oprea din vorbit”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 aprilie 2022, 19:23

Mike Tyson a „rupt cu bătaia un pasager dintr-un avion. L-a luat la pumni şi l-a umplut de sânge pentru că „nu se oprea din vorbit

Mike Tyson a luat la pumni un fan. L-a umplut de sânge în avion

Colaj Profimediaimages / Twitter

Mike Tyson a fost implicat într-un nou scandal şocant. Fostul mare pugilist şi-a pierdut cumpătul în momentul în care era într-un avion. S-a încăierat cu un fan de-al său care era „extrem de încântat” că stătea în spatele său. S-a lăsat cu pumni şi cu sânge.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cunoscut pentru excesele de furie, legenda boxului a cedat nervos după ce pasagerul „nu se oprea din vorbit” în timpul unui zbor spre Florida, anunţă dailymail.com.

Mike Tyson a luat la pumni un fan. L-a umplut de sânge în avion

Incidentul a avut loc miercuri, iar imaginile filmate de o altă persoană au devenit imediat virale. Mike Tyson s-a năpustit asupra bărbatului, după ce l-a avertizat şi i-a cerut să se calmeze.

Reclamă

Martorii susțin că Tyson a fost inițial liniştit cu toți pasagerii, inclusiv cu cel care stătea în spatele lui și cu prietenul acestuia. A acceptat chiar să apară într-un selfie făcut de unul dintre aceşti bărbaţi. Cu toate acestea, se pare că pasagerul a continuat să-l ‘enerveze’, moment în care americanul i-ar fi aplicat o serie de pumni în faţă şi i-a însângerat fruntea„, anunţă sursa citată anterior.

Reclamă

Hei, hei, Mike, haide, oprește-te„, s-a auzit strigându-se în avion în momentul în care Tyson a cedat nervos. Se pare că bărbatul lovit a primit îngrijiri medicale şi a dat declaraţii la poliţie imediat după incident.

Cui i-a transmis Mike Tyson că îl ”rupe cu bătaia”

Mike Tyson i-a transmis lui Jake Paul că lucrurile nu se vor termina cu bine pentru el dacă vor boxa. Acesta se bucură de o perioadă mai relaxată a vieții sale. Cunoscut ca o adevărată bestie în ring dar și în afara lui în tinerețe, boxerul american are o personalitate total schimbată în a doua parte a vieții sale.

Ajuns la 55 de ani, Mike Tyson este un personaj foarte „zen”, departe de omul care sărea la gâtul jurnaliștilor care îi puneau întrebări neplăcute. Acest lucru nu îl împiedică însă să aibă anumite reminiscențe din tinerețe. Întrebat recent dacă ar boxa cu Jake Paul, Tyson a avut un răspuns foarte tăios.

Reclamă 4 / 0/3

Îl rup cu bătaia. Dacă vom boxa vreodată sar direct pe el cum începe meciul. Dacă vor să boxeze cu mine trebuie să strângă bani. Cât vreau? 1 miliard de dolari”, a spus Mike Tyson într-un podcast.

Fostul boxer a revenit recent în ring. Acesta a boxat în noiembrie 2020 cu Roy Jones Jr, iar apoi l-a provocat de mai multe ori pe rivalul său de-o viață, Evander Holyfield.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mike Tyson revine în ring la 57 de ani
Alte sporturi • 7 mart., 22:31
Mike Tyson revine în ring la 57 de ani! Se va lupta cu influencerul devenit boxer: „Plănuiesc să îl termin! Lupta vieții mele”
Mike Tyson l-a felicitat pe Saad Fathi, după ce l-a făcut KO pe Adana Kone la Fight Nation Premium Boxing
Alte sporturi • 1 mart., 23:05
Mike Tyson l-a felicitat pe Saad Fathi, după ce libianul l-a făcut KO pe Adana Kone la Fight Nation Premium Boxing
Fight Nation Premium Boxing AntenaPlay
Alte sporturi • 1 mart., 18:35
Fight Nation Premium Boxing a fost LIVE STREAM în AntenaPLAY. Saad Fathi l-a învins prin KO pe Adana Kone
Mike Tyson a vorbit pentru prima dată despre bătaia din avion! De ce a bătut un pasager
FIGHT • 5 dec., 16:35
Ce s-a întâmplat cu bărbatul bătut de Mike Tyson în avion acum un an. Fostul campion are probleme mari
Cum a ajuns să arate Mike Tyson la 57 de ani! Transformare incredibilă
Extra • 25 oct., 17:23
FOTO
Cum a ajuns să arate Mike Tyson la 57 de ani! Transformare incredibilă