Închide meniul

Andrei Stoica a pierdut în ONE! Meci strâns decis la limită de arbitri

Florian Ceafalău Publicat: 25 februarie 2023, 10:06

Reclamă
Andrei Stoica a pierdut în ONE! Meci strâns decis la limită de arbitri

ONE

Meciul a început echilibrat, primele două reprize fiind foarte strânse.

Andrei Stoica a pierdut în ONE în această dimineață. Luptătorul român a fost învins de albanezul Francesko Xhaja. Decizia a fost una la limită, doi arbitri dându-i victoria albanezului și un arbitru fiind de partea românului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul a început echilibrat, primele două reprize fiind foarte strânse. Andrei a încercat să contreze loviturile lui Xhaja, atât cu lovituri de picior cât și cu croșee.

În schimb, Xhaja a folosit foarte mult brațul din față, având o alonjă mai mare decât Andrei. Acesta a reușit să domine complet runda a treia în fața românului, fiind mult mai proaspăt fizic.

Andrei Stoica a pierdut în ONE! A ajuns la 3-3 în celebra promoție

Mister KO este unul dintre românii de top din sporturile de contact. Acesta evoluează la cel mai înalt nivel în kickboxing, în celebra promoție ONE din Asia. Andrei a ajuns la un palmares total de 3 victorii și tot atâtea înfrângeri.

Românul a învins nume mari ca Ibrahim El Bouni, Anderson Silva și Giannis Stoforidis. În schimb, a fost învins de Tarik Khbabez, Francesko Xhaja, iar în 2020 a pierdut meciul de titlu mondial cu ucraineanul Roman Kryklia. De altfel, Andrei este singurul român care a luptat pentru un titlu mondial important la nivel mondial în kickboxing, pe lângă Benny Adegbuyi și Daniel Ghiță. Benny a luptat pentru centura din Glory, în timp ce Daniel a deținut centura Its Showtime.

Reclamă
Reclamă 4

Pe lângă meciurile din ONE, Andrei a obținut în ultimii 3 ani și două victorii în fața lui Pavel Voronin, ambele în promoția românească Dynamite.

Meciul lui Andrei cu Xhaja poate fi văzut la link-ul de mai jos, începând cu minutul 18:

 

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-1. Cisotti a deschis scorul după o gafă a lui Chiricheş! Ratare monumentală a lui David Miculescu!

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris 6 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și