Închide meniul
Video

Andrei Stoica îl distruge pe Badr Hari, înainte de Glory 89 (sâmbătă, ora 20:00, AntenaPLAY): „Ar trebui să se retragă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 octombrie 2023, 12:51

Reclamă

Andrei Stoica îl distruge pe Badr Hari înainte de Glory 89

Profimedia

Andrei Stoica îl distruge pe Badr Hari, înainte de Glory 89. Andrei îi va face galerie fratelui său, Bogdan, care se va bate în super-gala transmisă LIVE în AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 20:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Stoica îl ironizează pe Badr Hari, cel care va lupta în main-eventul din Glory 89 cu Uku Jurjendal, care are în cont 19 victorii, în 27 de lupte, între care 15 prin KO.

Andrei Stoica îl distruge pe Badr Hari, înainte de Glory 89

Cariera lui Badr Hari este apusă, întelegi? Eu zic că eu cu Bogdan suntem modele mai demne de urmat decât modleul Badr Hari, având în vedere viaţa lui tumultoasă şi toate problemele prin care a trecut. Eu cred că ar trebui să se retragă, din punctul meu de vedere. El n-a mai câştigat un meci de opt ani de zile„, a spus Andrei Stoica în exclusivitate pentru AntenaSport.

Miza uriaşă pentru Badr Hari este calificarea la Glory Grand Prix, gală ce va avea loc în decembrie, unde se vor afla şi alte nume mari din kickboxing, ce vor lupta pentru premiul de 500.000 de euro.

Reclamă

La Glory 89 vor participa şi trei români. Sorin Căliniuc se va duela cu Stoyan Koprivlenski, Bogdan Stoica va lupta cu Luis Tavares, iar Eduard Gafencu îl va avea în faţă în ring pe Teodor Hristov.

Badr Hari a refuzat să lupte în Glory 88

Badr Hari (38 de ani) a refuzat să lupte în Glory 88 din cauza cutremurului devastator care a avut loc în Maroc. Starul din kickboxing trebuia să îşi încerce forţele în ring cu James McSweeney, dar a decis să renunţe în ultimul moment. Super-gala a fost în direct în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

„Devastat” din cauza tragediei care a curmat viaţa a peste 2.000 de oameni, sportivul cu origini marocane a urcat în ring şi a transmis un mesaj plin de emoţie.

„Oamenii se luptă să caute cadavre în Maroc, iar eu nu am de gând să lupt pentru a distra audienţa”, a fost mesajul scurt transmis Badr Hari, la Paris.

Şi antrenorul legendei din sporturile de contact, Mike Passeiner, a avut o reacţie. „Ca urmare a acestui cutremur, nu este un gest potrivit să te lupţi pentru divertisment, în timp ce oamenii luptă pentru viaţa lor sau a familiilor lor„, a spus Passeiner, potrivit ad.nl.

Oficialii Glory au decis să doneze profitul obţinut din această gală către familiile victimelor cutremurului din Maroc.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și