Închide meniul

Anunțul făcut de Badr Hari la câteva ore după ce și-a luat un KO greu de privit!

Florian Ceafalău Publicat: 7 septembrie 2021, 10:36

Anunțul făcut de Badr Hari la câteva ore după ce și-a luat un KO greu de privit!

Badr Hari a fost învins în mod surprinzător de Arkadiusz Wrzosek în gala Glory din week-end. Acesta a făcut un anunț la câteva ore după meci.

Profimedia

Anunțul făcut de Badr Hari este unul ce a strâns sute de mii de like-uri în câteva ore. Badr Hari a ținut să le transmită mai multe lucruri fanilor pe pagina sa de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este a treia oară la rând când marocanul pleacă din ring ”pe targă”. Acesta a fost învins de Wrzosek după ce l-a pus jos pe polonez de 3 ori iar aceasta fugea prin ring. O lovitură de picior l-a pus jos pe Badr, iar marocanul nu s-a mai ridicat de sub corzi.

Anunțul făcut de Badr Hari: ”Vreau revanșa!”

Badri Hari și-a anunțat fanii că este în regulă și că le mulțumește pentru susținere. ”Sunteți dezamăgiți. Și eu sunt dezamăgit. Rezultatul nu este unul bun și e greu să văd ceva pozitiv în acest meci. Vreau să vă mulțumesc pentru susținere, vă iubesc și vă voi face mândri, vă promit”, a spus Badr.

Reclamă

Acesta a dezvăluit că are de gând să lupte iar și vrea revanșa cu Wrzosek:

”M-am simțit bine în ring. Lovesc ca Badr Hari, am simțit putere iar. Rezultatul e dezamăgitor dar am simțit că sunt pe calea cea bună, nu mă voi opri până nu îi bat pe toți din categorie. Mai întâin, să începem cu o revanșă!”, au fost cuvintele lui Badr Hari.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gala de MMA Hexagone 14 este LIVE azi în AntenaPLAY de la ora 21:30
FIGHT • 10 feb., 21:20
Gala de MMA Hexagone 14 a fost în AntenaPLAY. Un român luptă în Franța
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
FIGHT • 4 feb., 18:13
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
FIGHT • 31 ian., 14:34
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea din Glory! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
Schimbare de adversar pentru Benny! Se bate cu un turc suspendat pentru dopaj în urmă cu 2 ani
FIGHT • 29 ian., 16:05
Schimbare de adversar pentru Benny! Se bate cu un turc suspendat pentru dopaj în urmă cu 2 ani
Gala de box Fight Nation este LIVE VIDEO în AntenaPLAY, duminică 28 ianuarie de la 22:00
Fight • 28 ian., 21:55
Gala de box Prestige Fight a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Show total în ring