Închide meniul

Avertismentul transmis de Conor McGregor din Arabia Saudită: ”Cu nimeni nu s-au purtat în halul ăsta”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 decembrie 2023, 11:31

Avertismentul transmis de Conor McGregor din Arabia Saudită: ”Cu nimeni nu s-au purtat în halul ăsta”

Talksport boxing

Avertismentul transmis de Conor McGregor din Arabia Saudită: ”Cu nimeni nu s-au purtat în halul ăsta”

Avertismentul transmis de Conor McGregor din Arabia Saudită îl vizează pe președintele UFC, Dana White. Irlandezul este de departe cel mai mare nume din MMA. Acesta a generat de-a lungul timpului sute de milioane de dolari pentru companie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În schimb, UFC l-a promovat și i-a oferit șanse tot timpul, uneori trecând peste alți sportivi pentru a-i oferi lui Conor ceea ce își dorea. Lucrurile par că s-au schimbat. Irlandezul a transmis un avertisment conducerii promoției UFC. Acesta a spus să rămâne fără răbdare deoarece nu primește un nou meci.

Avertismentul transmis de Conor McGregor din Arabia Saudită: ”Cu nimeni nu s-au purtat în halul ăsta”

McGregor a fost prezent în Arabia Saudită pentru gala în care au boxat Wilder, Joshua sau Bivol. Irlandezul a stat lângă ring alături de Cristiano Ronaldo. După gală, Conor a oferit un interviu în care și-a manifestat furia față de situația în care este.

Acesta a luptat ultima dată în iulie 2021, atunci când și-a rupt piciorul cu Dustin Poirier. De mai bine de un an, Conor susține că este gata de meci dar nu a primit niciun răspuns favorabil din partea conducerii UFC.

McGregor i-a transmis un avertisment lui Dana White: ”Am început să mă satur de situația asta. Mi-a zis mai întâi că voi lupta acum în decembrie, apoi la UFC 300, în aprilie, acum iese din calcul și asta. M-am săturat de rahaturile astea. Cu nimeni nu s-au purtat în halul ăsta, mai ales având în vedere că nimeni nu vinde cât vând eu!”.

Reclamă

Dacă nu va primi o propunere din partea UFC, Conor are de gând să treacă de ”partea” arabilor. Acesta vrea să boxeze cu Manny Pacquiao, în Riad. Irlandezul deja pune presiune pentru ca arabii să organizeze acest meci. Lupta ar genera sute de milioane de dolari, la fel ca meciul său cu Mayweather din 2017.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și