Închide meniul
VIDEO

Badr Hari, serie catastrofală în Glory! A pierdut toate meciurile, ultimul în faţa lui Uku Jurjendal, în AntenaPLAY

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 octombrie 2023, 11:14

Badr Hari, serie catastrofală în Glory! A pierdut toate meciurile, ultimul în faţa lui Uku Jurjendal, în AntenaPLAY

Badr Hari, serie catastrofală în Glory

Badr Hari, în timpul unei gale/ Profimedia

Badr Hari are parte de o serie catastrofală în Glory! Marocanul a pierdut toate meciurile în această competiţie, din 2016, de când a început să evolueze în ea. Ultima dată, Hari a fost învins în gala Glory 89 de către Uku Jurjendal, gala fiind transmisă în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Badr Hari a ratat şansa de a obţine prima sa victorie în Glory. A fost învins clar de Uku Jurjendal, după ce a fost numărat de patru ori, şi a acuzat şi o accidentare. Gala Glory 89 s-a văzut live în AntenaPLAY.

Badr Hari, serie catastrofală în Glory

Prima luptă a lui Badr Hari în galele Glory a avut loc în 2016, atunci când pierdea în faţa lui Rico Verhoeven. De atunci, au mai urmat alte şase lupte, toate fiind pierdute de luptătorul marocan.

Badr Hari a mai pierdut o confruntare cu Rico Verhoeven, şi ulterior a mai cedat şi în duelurile cu Benny Adegbuy, Arkadiusz Wrzosek, şi ultima dată cu Uku Jurjendal. De asemenea, alte două lupte s-au mai declarat invalide din diferite motive.

După înfrângerea cu Uku Jurjendal, Badr Hari a ratat şansa de a-şi securiza prezenţa la Glroy Grand Prix, competiţie care se va desfăşura la începutul anului viitor, şi unde premiile sunt colosale.

Reclamă

Pe lângă Uku Jurjendal, la Glory Grand Prix vor mai fi prezenţi şi Levi Rigters, care l-a învins pe Ion Tăburceanu, Sofian Laidouni, Bahram Rajabzadeh şi Tariq Osaro. Alte trei locuri mai sunt disponibile, şi ultimii calificaţi se vor decide luna viitoare.

Lovitura care l-a făcut praf pe Badr Hari, în Glory 89. A fost numărat de patru ori

Badr Hari a primit o lovitură incredibilă din partea lui Uku Jurjendal, în lupta transmisă exclusiv în AntenaPLAY, din gala Glory 89, din Bulgaria.

Spre finalul primei reprize, celebrul luptător marocan a fost trimis la podea cu o lovitură de dreapta uriașă aruncată de estonian.

Reclamă 4 / 0/3

Ajuns la 38 de ani, Badr Hari și-a revenit cu greu după lovitura de dreapta încasată și a fost numărat de două ori pe finalul primei reprize.

Marocanul nu a avut reacție nici în debutul reprizei secunde și a mai fost numărat în două rânduri. Conform regulamentului, arbitrul a oprit lupta pierdută prin TKO de bunul prieten al lui Cristiano Ronaldo.

Astfel, Badr Hari a pierdut șansa de a lupta în piramida Glory din final de an, unde se vor afla nume uriașe care vor intra în ring pentru premiul de 500.000 de dolari.

Badr Hari a refuzat să lupte în Glory 88

Badr Hari (38 de ani) a refuzat să lupte în Glory 88 din cauza cutremurului devastator care a avut loc în Maroc. Starul din kickboxing trebuia să îşi încerce forţele în ring cu James McSweeney, dar a decis să renunţe în ultimul moment. Super-gala a fost în direct în AntenaPLAY.

„Devastat” din cauza tragediei care a curmat viaţa a peste 2.000 de oameni, sportivul cu origini marocane a urcat în ring şi a transmis un mesaj plin de emoţie.

„Oamenii se luptă să caute cadavre în Maroc, iar eu nu am de gând să lupt pentru a distra audienţa”, a fost mesajul scurt transmis Badr Hari, la Paris.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore Vezi toate știrile
Citește și