Închide meniul
Video

Lovitura care l-a făcut praf pe Badr Hari, în Glory 89. A fost numărat de patru ori

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 octombrie 2023, 23:02

Lovitura care l-a făcut praf pe Badr Hari, în Glory 89

Badr Hari, numărat în gala Glory 89

Badr Hari a primit o lovitură incredibilă din partea lui Uku Jurjendal, în lupta transmisă exclusiv în AntenaPLAY, din gala Glory 89, din Bulgaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spre finalul primei reprize, celebrul luptător marocan a fost trimis la podea cu o lovitură de dreapta uriașă aruncată de estonian.

Lovitura care l-a trimis în lumea viselor pe Badr Hari, în Glory 89

Ajuns la 38 de ani, Badr Hari și-a revenit cu greu după lovitura de dreapta încasată și a fost numărat de două ori pe finalul primei reprize.

Marocanul nu a avut reacție nici în debutul reprizei secunde și a mai fost numărat în două rânduri. Conform regulamentului, arbitrul a oprit lupta pierdută prin TKO de bunul prieten al lui Cristiano Ronaldo.

Astfel, Badr Hari a pierdut șansa de a lupta în piramida Glory din final de an, unde se vor afla nume uriașe care vor intra în ring pentru premiul de 500.000 de dolari.

Reclamă

Andrei Stoica l-a distrus pe Badr Hari, înainte de Glory 89

Andrei Stoica l-a distrus pe Badr Hari, înainte de Glory 89 și a anunțat că marocanul ar trebui să se retragă.

„Cariera lui Badr Hari este apusă, întelegi? Eu zic că eu cu Bogdan suntem modele mai demne de urmat decât modleul Badr Hari, având în vedere viaţa lui tumultoasă şi toate problemele prin care a trecut.

Eu cred că ar trebui să se retragă, din punctul meu de vedere. El n-a mai câştigat un meci de opt ani de zile„, a spus Andrei Stoica în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Badr Hari a refuzat să lupte în Glory 88

Badr Hari (38 de ani) a refuzat să lupte în Glory 88 din cauza cutremurului devastator care a avut loc în Maroc. Starul din kickboxing trebuia să îşi încerce forţele în ring cu James McSweeney, dar a decis să renunţe în ultimul moment. Super-gala a fost în direct în AntenaPLAY.

„Devastat” din cauza tragediei care a curmat viaţa a peste 2.000 de oameni, sportivul cu origini marocane a urcat în ring şi a transmis un mesaj plin de emoţie.

„Oamenii se luptă să caute cadavre în Maroc, iar eu nu am de gând să lupt pentru a distra audienţa”, a fost mesajul scurt transmis Badr Hari, la Paris.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și