Închide meniul

Benny Adegbuyi s-a întors în România, după înfrângerea cu Ben Saddik: ”Ăsta e singurul lucru care mă doare”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 august 2022, 9:03

Benny Adegbuyi s-a întors în România, după înfrângerea cu Ben Saddik: ”Ăsta e singurul lucru care mă doare”

Benny Adegbuyi s-a întors în România, după înfrângerea cu Ben Saddik

Benny Adegbuyi, înainte de Glory 81 / Facebook bennyadegbuyi

Benny Adegbuyi s-a întors în România după ce a fost bătut de Jamal Ben Saddik, în gala Glory 81, disputată în Germania, la Dusseldorf. Luptătorul de 37 de ani a fost pus la podea decisiv în chiar prima repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, e timpul pentru Benny să stea alături de familie, lucru care nu s-a întâmplat în ultimele luni, în care a pregătit lupta cu Saddik.

Benny Adegbuyi s-a întors în România, după înfrângerea cu Ben Saddik: ”Ăsta e singurul lucru care mă doare”

”O înfrângere dureroasă, un meci riscant, mi-am asumat atunci când am acceptat meciul riscant după o înfrângere, că am mai avut o înfrângere. Asta este cariera unui sportiv de performanță, la nivelul la care lupt eu, câteodată pierzi, câteodată câștigi. Mergem înainte, mă bucur de familie și cam asta e. Ăsta e singurul lucru care mă doare, m-am sacrificat, am stat departe, sunt plecat din luna mai de acasă și nu am avut parte de multe lucruri alături de familia mea.

Ce nu te ucide, te face mai puternic și voi reveni cu siguranță mai puternic. Evident că urmează un parcurs greu, va trebui să revin, să am câteva victorii ca să putem să luptăm din nou împreună. Am primit foarte multe mesaje, le mulțumesc, oamenii chiar sunt super, m-au susținut. Ce urmează pentru mine? Mă duc la munte, la Slănic, mă relaxez cu familia și cam asta e”, a spus Benny, citat de Pro TV.

Reacţia lui Ben Saddik, după ce l-a făcut KO pe Benny Adegbuyi!

Luptătorul marocan a avut cuvinte uriaşe la adresa lui Benny Adegbuyi, după ce l-a făcut KO în prima repriză.

Reclamă

Meciul a început echilibrat, cu ambii luptători lovind precaut. Din păcate, după un schimb bun pentru ambii luptători, Ben Saddik a reușit o directă de dreapta cu care l-a trimis la podea pe Benny. Acesta s-a ridicat dar marocanul a lovit puternic după reluarea meciului și a reușit să câștige prin KO în prima rundă.

„Am trecut printr-o periodă dificilă, dar nu mi-am pierdut concentrarea la antrenamente. Vreau să dedic victoria regelui Marocului, care își serbează mâine ziua de naștere.

Nu a fost surprinzător. Nu l-am subestimat sub nicio formă pe Benny. Știam de ce este capabil în ring. E un mare sportiv și sper să îi văd un viitor frumos, să fie acolo unde își dorește. Suntem amândoi profesioniști și sper să ne descurcăm bine în viitor.

Reclamă 4 / 0/3

Aceasta a fost lovitura pe care domnul Mike Passenier m-a învățat să o folosesc. Mi-a spus să pun o presiune constantă, să lovesc încontinuu și asta am făcut. Așa cum vedeți pe ecran, am avut răbdare și am continuat să lovesc„, a spus Ben Saddik, după ce l-a învins pe Benny Adegbuyi.

Pentru Benny, este prima dată în carieră când pierde două meciuri la rând, în peste 40 de meciuri la profesioniști. Românul a fost învins de Plazibat în octombrie anul trecut.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:18 AEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30) în AntenaPLAY! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos (19:30) 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și