Închide meniul

Înfrângere dureroasă pentru Benny Adegbuyi! Românul a fost făcut KO în prima rundă cu Ben Saddik

Florian Ceafalău Publicat: 20 august 2022, 23:35

Înfrângere dureroasă pentru Benny Adegbuyi! Românul a fost făcut KO în prima rundă cu Ben Saddik

Înfrângere dureroasă pentru Benny, în meciul acestuia cu Jamal Ben Saddik. Marocanul s-a impus din prima rundă, când a reușit să îl facă KO pe român.

Glory

Înfrângere dureroasă pentru Benny Adegbuyi, în meciul acestuia cu Jamal Ben Saddik. Marocanul s-a impus din prima rundă, când a reușit să îl facă KO pe român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul a început echilibrat, cu ambii luptători lovind precaut. Din păcate, după un schimb bun pentru ambii luptători, Ben Saddik a reușit o directă de dreapta cu care l-a trimis la podea pe Benny. Acesta s-a ridicat dar marocanul a lovit puternic după reluarea meciului și a reușit să câștige prin KO în prima rundă.

Pentru Benny, este prima dată în carieră când pierde 2 meciuri la rând, în peste 40 de meciuri la profesioniști. Românul a fost învins de Plazibat în octombrie anul trecut.

Reclamă

La finalul meciului, Ben Saddik a avut cuvinte frumoase la adresa lui Benny. Acesta i-a urat succes în carieră și a recunoscut că nu l-a subestimat pe român, acesta fiind în topul Glory de mulți ani.

Chiar dacă a pierdut categoric în această seară, Benny rămâne printre cei mai buni kickboxeri din lume. Acesta are deja următorul meci programat. Românul se bate cu cehul Tomas Hron, pe 8 octombrie. Acesta din urmă are o istorie lungă cu luptătorii români. Andrei Stoica, Moroșanu, Sebastian Ciobanu și Daniel Ghiță au luptat toți cu el în trecut.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gala de MMA Hexagone 14 este LIVE azi în AntenaPLAY de la ora 21:30
FIGHT • 10 feb., 21:20
Gala de MMA Hexagone 14 a fost în AntenaPLAY. Un român luptă în Franța
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
FIGHT • 4 feb., 18:13
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
FIGHT • 31 ian., 14:34
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea din Glory! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
Schimbare de adversar pentru Benny! Se bate cu un turc suspendat pentru dopaj în urmă cu 2 ani
FIGHT • 29 ian., 16:05
Schimbare de adversar pentru Benny! Se bate cu un turc suspendat pentru dopaj în urmă cu 2 ani
Gala de box Fight Nation este LIVE VIDEO în AntenaPLAY, duminică 28 ianuarie de la 22:00
Fight • 28 ian., 21:55
Gala de box Prestige Fight a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Show total în ring