Închide meniul

Benny se bate sâmbătă în gala GLORY 86. 3 motive să te uiți la gală LIVE în AntenaPLAY

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 23 mai 2023, 14:14

Benny se bate sâmbătă în gala GLORY 86. 3 motive să te uiți la gală LIVE în AntenaPLAY

Captură

Benny Adegbuyi l-a învins pe Badr Hari

Benny se bate sâmbătă în gala GLORY 86. Meciul este unul extrem de important pentru luptătorul român. De altfel, fanii sporturilor de contact din România au mai multe motive să se uite la gala transmisă LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

1. Benny vs Laidouni. Lupta dintre cei doi va fi una extrem de spectaculoasă. Sportivul român este un specialist în KO-uri. Printre victimele sale celebre se numără Badr Hari, Junior Tafa, Mladen Brestovac, Pavel Zhuravlev sau Serghei Laschenko. De asemenea, KO-ul cu Jahfarr Wilnis a fost declarat unul dintre cele mai spectaculoase din 2018.

2. Gala este una plină de meciuri spectaculoase. Pe lângă lupta lui Benny, pe fight card mai sunt Luis Tavares, fostul campion Enfusion, care la un momentdat trebuia să lupte cu Daniel Ghiță, dar și meciul de titlu Glory la categoria pană. Thailandezul Petpanomrung Kiatmuu9 se bate cu Ahmad Mousa.

3. Glory este de departe cel mai tare circuit de kickboxing din lume. Promoția a lansat un nou proiect anul acest, în care va organiza un turneu final în luna decembrie după modelul K-1 de pe vremuri. Benny se va califica în acel Final 8 dacă va câștiga meciul cu Laidouni. Premiul cel mare este de 500.000 de dolari.

Benny se bate sâmbătă în gala GLORY 86

Cel mai important meci este cel al lui Benny Adegbuyi. Românul are o șansă uriașă de a se califica în turneul de la categoria grea. Cei doi Glory au reluat modelul lansat de K-1 pe vremuri și vor face o piramidă de mai mulți luptători la categoria grea.

Reclamă

Benny se bate cu Sofian Laidouni. Pentru sportivul român este șansa revanșei după ce a fost învins în ultimele două meciuri de Antonio Plazibat și Jamal Ben Saddik. Marocanul a fost depistat pozitiv după meci și rezultatul a fost declarat no contest.

Gala GLORY 86 e LIVE în AntenaPLAY pe 27 mai de la 21:00

Evenimentul va avea 7 meciuri de kickboxing de cel mai înalt nivel. Pe lângă meciul lui Benny, alte două lupte ies în evidență. Enriko Kehl se bate cu Guerric Billet, lupta fiind un title eliminator pentru titlul la categoria ușoară deținut de marocanul Tyjani Beztati.

În main event-ul galei, thailandezul Petpanomrung Kiatmuu se bate cu Ahmad Chikh Mousa pentru centura de campion la categoria pană.Fight Card-ul galei:

Reclamă 4 / 0/3

1. +95kg Preliminarii Uku Jurjendal Estonia vs Mantas Rimdeika Lituania
2. 85kg Joilton Lutterbach Brazilia vs Juri de Sousa Portugalia
3. 77kg Chico Kwasi Olanda vs Robin Ciric Olanda
4. 55kg Sarah Moussadak Franța vs Giuliana Cosnard Argentina
5. 70kg Enriko Kehl Germania vs Guerric Billet Franța
6. 85kg Hamicha Maroc vs Sofiane Gelin Franța
7. +95kg Benny Adegbuyi România vs Sofian Laidouni Franța
8. 65kg Petpanomrung Kiatmuu Thailanda vs Shmad Chikh Mousa Germania

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Real Madrid – FC Barcelona 0-1. Christensen a marcat în minutul 6 din „El Clasico”. Gafă uriaşă făcută de Lunin! 22:00 LIVE VIDEOSporting – Guimaraes (22:30) e meciul zilei în Liga Portugal, live în AntenaPLAY. Porto, victorie muncită la Casa Pia 21:57 „Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!” 21:55 Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!” 21:23 Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă 21:17 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!” 20:35 Manchester United, aproape de o ruşine istorică în Cupa Angliei! S-a calificat în finală după lovituri de departajare cu Coventry 20:35 Sepsi – Universitatea Craiova 1-3. Costel Gâlcă, victorie la debutul pe banca oltenilor. Andrei Ivan, gol după opt luni! 20:23 Mesajul Simonei Halep, după ce s-a retras de la turneul de la Madrid: „De aceea am luat această decizie grea!” 20:06 „Decizie de pus în ramă!” Mihai Stoica, răspuns vehement după acuzaţiile făcute de Dan Şucu şi Victor Angelescu Vezi toate știrile
Citește și