Închide meniul

Benny şi-a sunat soţia la miezul nopţii, de ziua ei: „M-am obişnuit!” GLORY 86 e sâmbătă, de la 21:00, LIVE în AntenaPLAY

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 mai 2023, 21:10

Benny şi-a sunat soţia la miezul nopţii, de ziua ei: „M-am obişnuit! GLORY 86 e sâmbătă, de la 21:00, LIVE în AntenaPLAY

Benny Adegbuyi se luptă cu uriaşul Laidouni

Facebook

Benny şi-a sunat soţia la miezul nopţii, de ziua ei. De ziua sotiei, Benny Adegbuyi trage din greu în Olanda. „M-am obişnuit cu aceste cantonamente” spune Elena. Benny se antrenează cu „Regele” Rico Verhoeven, cu gândul la bonusul de jumătate de milion de dolari. Lupta e sâmbăta, în direct în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din Olanda, Benny Adegbuyi a avut grijă să îşi sune soţia la miezul nopţii de ziua ei. „Are şi aceste cantonamente în afara ţării, care ne pun planurile pe pauză de multe ori„, a spus Elena, soţia lui Benny Adegbuyi.

Benny şi-a sunat soţia la miezul nopţii, de ziua ei

Elena recunoaşte că nu îi e deloc uşor să se uite la meciurile lui Benny.

„Este un sport dur. Pentru noi, familia, e mai mult decât un sport, îţi doreşti să iasă sănătos, bine„, a mai spus Elena.

Coleg de sală, regele greilor, Rico Verhoeven pariază pe Benny. „Ştiu cât de fericit ar fi şi cât de mult îşi doreste Benny să fie campion, are potential„, a spus şi Rico Verhoeven.
Ca să viseze la titlul lui Rico de campion Glory, Benny trebuie să treacă de gigantul Franţei, Laidouni. Gala e LIVE în AntenaPlay, sâmbăta de la 9 seara.

Reclamă

Cred că este mai puternic ca niciodată şi o să fie o luptă mare„, a mai spus Rico Verhoeven.

Benny se bate sâmbătă în gala GLORY 86. 3 motive să te uiți la gală LIVE în AntenaPLAY

Benny se bate sâmbătă în gala GLORY 86. Meciul este unul extrem de important pentru luptătorul român. De altfel, fanii sporturilor de contact din România au mai multe motive să se uite la gala transmisă LIVE în AntenaPLAY.

1. Benny vs Laidouni. Lupta dintre cei doi va fi una extrem de spectaculoasă. Sportivul român este un specialist în KO-uri. Printre victimele sale celebre se numără Badr Hari, Junior Tafa, Mladen Brestovac, Pavel Zhuravlev sau Serghei Laschenko. De asemenea, KO-ul cu Jahfarr Wilnis a fost declarat unul dintre cele mai spectaculoase din 2018.

Reclamă 4 / 0/3

2. Gala este una plină de meciuri spectaculoase. Pe lângă lupta lui Benny, pe fight card mai sunt Luis Tavares, fostul campion Enfusion, care la un momentdat trebuia să lupte cu Daniel Ghiță, dar și meciul de titlu Glory la categoria pană. Thailandezul Petpanomrung Kiatmuu9 se bate cu Ahmad Mousa.

3. Glory este de departe cel mai tare circuit de kickboxing din lume. Promoția a lansat un nou proiect anul acest, în care va organiza un turneu final în luna decembrie după modelul K-1 de pe vremuri. Benny se va califica în acel Final 8 dacă va câștiga meciul cu Laidouni. Premiul cel mare este de 500.000 de dolari.

Recomandări
  • Benny şi-a sunat soţia la miezul nopţii, de ziua ei
  • De ziua sotiei, Benny Adegbuyi trage din greu în Olanda

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și