Închide meniul

”Bombardierul” Pascu are planuri mari pentru 2022. ”Vom duce promoția iFight HEROES la un nivel european”

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 3 decembrie 2021, 14:16

”Bombardierul” Pascu are planuri mari pentru 2022. ”Vom duce promoția iFight HEROES la un nivel european”

”Bombardierul” Pascu are planuri mari pentru 2022. Promoția lansată în 2021, iFight HEROES, va ating un nivel foarte ridicat în 2022.

HEROES Fight League

”Bombardierul” Pascu are planuri mari pentru 2022. Cel mai cunoscut luptător român de MMA a obținut 2 victorii din tot atâtea meciuri în anul ce se încheie. Mai mult, Pascu a câștigat și centura HEROES Super Champion, pusă în joc la gala iFight HEROES de pe 19 noiembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pascu este și unul dintre promotorii galei, și spune că promoția a debutat excelent la TV în 2021, ratingurile fiind foarte ridicate. Planurile pentru 2022 sunt și mai mari, gala iFight HEROES urmând să fie una importantă la nivel european.

”Bombardierul” Pascu are planuri mari pentru 2022!

După premiera din 2021, când unul dintre oamenii lui Conor McGregor a venit să lupte la București, Pascu are și alte surprize.

”Nu vreți să știți câte mesaje am primit din Irlanda și din UK. Meciul lui Lee Hammond a făcut valuri în lumea MMA-ului. Avem multe nume cunoscute din UFC și Bellator care s-au oferit să lupte în România, în gala Heroes”, a spus Pascu pentru AS.ro.

Acesta spune că succesul primelor două ediții a fost unul recunoscut la nivel european. ”Am primit mesaje din multe țări, Irlanda, UK, Polonia, Bulgaria, Spania, Rusia suntem practic asaltați de oferte de colaborare și de oameni care ne felicită pentru galele de calitate pe care le facem. Nu doar promotorii din Europa ne caută, ci și televiziunile, negociem cu un trust ce vrea să transmită galele HEROES din 2022 în mai multe țări din Europa”, a spus Pascu.

Reclamă

Galele iFight HEROES 1 și 2 de pe Antena1, lideri de audiență în 2021

Cele două ediții ale galelor iFight HEROES, ce au avut loc pe 12 mai și 19 noiembrie, sunt lideri de audiență pe anul în curs în ceea ce privește galele de MMA, și în primele 2 promoții ca audiență dintre toate galele de contact.

Evenimentele au fost transmise de Antena1 și AntenaPlay.ro. Platforma on-line pregătește de asemenea surprize fanilor sporturilor de contact în anul ce urmează, atât celor din țară cât și din străinătate.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
Vezi toate știrile
Citește și