”Bombardierul” Pascu are planuri mari pentru 2022. ”Vom duce promoția iFight HEROES la un nivel european”

De Florian Ceafalău
Publicat: 3 decembrie 2021, 14:16

”Bombardierul” Pascu are planuri mari pentru 2022. Promoția lansată în 2021, iFight HEROES, va atinge un nivel foarte ridicat în 2022.

Reclamă
”Bombardierul” Pascu are planuri mari pentru 2022.

”Bombardierul” Pascu are planuri mari pentru 2022. Promoția lansată în 2021, iFight HEROES, va ating un nivel foarte ridicat în 2022.

HEROES Fight League

”Bombardierul” Pascu are planuri mari pentru 2022. Cel mai cunoscut luptător român de MMA a obținut 2 victorii din tot atâtea meciuri în anul ce se încheie. Mai mult, Pascu a câștigat și centura HEROES Super Champion, pusă în joc la gala iFight HEROES de pe 19 noiembrie.

Pascu este și unul dintre promotorii galei, și spune că promoția a debutat excelent la TV în 2021, ratingurile fiind foarte ridicate. Planurile pentru 2022 sunt și mai mari, gala iFight HEROES urmând să fie una importantă la nivel european.

Reclamă

”Bombardierul” Pascu are planuri mari pentru 2022!

După premiera din 2021, când unul dintre oamenii lui Conor McGregor a venit să lupte la București, Pascu are și alte surprize.

”Nu vreți să știți câte mesaje am primit din Irlanda și din UK. Meciul lui Lee Hammond a făcut valuri în lumea MMA-ului. Avem multe nume cunoscute din UFC și Bellator care s-au oferit să lupte în România, în gala Heroes”, a spus Pascu pentru AS.ro.

Reclamă

Acesta spune că succesul primelor două ediții a fost unul recunoscut la nivel european. ”Am primit mesaje din multe țări, Irlanda, UK, Polonia, Bulgaria, Spania, Rusia suntem practic asaltați de oferte de colaborare și de oameni care ne felicită pentru galele de calitate pe care le facem. Nu doar promotorii din Europa ne caută, ci și televiziunile, negociem cu un trust ce vrea să transmită galele HEROES din 2022 în mai multe țări din Europa”, a spus Pascu.

Galele iFight HEROES 1 și 2 de pe Antena1, lideri de audiență în 2021

Cele două ediții ale galelor iFight HEROES, ce au avut loc pe 12 mai și 19 noiembrie, sunt lideri de audiență pe anul în curs în ceea ce privește galele de MMA, și în primele 2 promoții ca audiență dintre toate galele de contact.

Reclamă

Evenimentele au fost transmise de Antena1 și AntenaPlay.ro. Platforma on-line pregătește de asemenea surprize fanilor sporturilor de contact în anul ce urmează, atât celor din țară cât și din străinătate.

EMISIUNI

Mihai Petre, la AS.ro LIVE

Pe același subiect
Diana Belbiță revine în UFC în februarie! ”Prințesa Războinică” luptă în Las Vegas cu o braziliancă
FIGHT • 16 ian., 11:16
Diana Belbiță revine în UFC în februarie! ”Prințesa Războinică” luptă în Las Vegas cu o braziliancă
Mesajul lui Conor McGregor, după ce niște persoane i-au atacat barul cu bombe incandescente!
FIGHT • 14 ian., 22:35
Mesajul lui Conor McGregor, după ce niște persoane i-au atacat barul cu bombe incendiare!
”Este timpul pentru o nouă generație în MMA-ul românesc!” Ion Pascu, mesaj pentru tinerii luptători
FIGHT • 5 ian., 12:26
”Este timpul pentru o nouă generație în MMA-ul românesc!” Ion Pascu, mesaj pentru tinerii luptători
Ultimele știri
13:56 Este oficial! Marian Copilu este noul preşedinte al celor de la Universitatea Craiova. Oltenii lui Laurenţiu Reghecampf au dat lovitura iernii 13:45 FotoUpdate: Edi Iordănescu a plecat de la sediul FRF, unde a negociat cu Burleanu preluarea naționalei României 13:41 VIDEOAustralian Open 2022 | Nick Kyrgios i-a lăsat mască pe toţi! A servit printre picioare și a câștigat punctul. Fanii au aplaudat la scenă deschisă 13:15 Australian Open 2022 | Dezvăluiri despre viitoarea adversară a Simonei Halep! Carieră plină de probleme. Ce s-a întâmplat în ultimul meci direct între cele două 13:04 Australian Open 2022 | Simona Halep: ”E unul dintre visurile mele!”. Dezvăluirea Simonei, după calificarea în turul 2 12:45 Gigi Becali uimește din nou! Unde a început să construiască o nouă biserică! ”Eu dau de mâncare la mii de copii” 12:42 Marco Serra, ”în stare de șoc” după eroarea gravă de arbitraj din AC Milan – Spezia 1-2! Zlatan Ibrahimovic, gest de mare campion 12:18 Francisco „Paco” Gento, legenda lui Real Madrid, a murit la 88 de ani 12:05 Australian Open 2022 | Mats Wilander o vede pe Simona Halep din nou pe locul 1 WTA! Ce ar face pentru asta dacă ar fi în locul Simonei 11:53 ”Inacceptabil!” Deian Sorescu și Steliano Filip, blocați la Dinamo. Fotbaliștii au oferte, însă conducerea din Ștefan cel Mare nu este mulțumită
Top citite
Singura fiică a lui Ion Țiriac și-a primit deja cadoul de Crăciun. „Bijuteria” de 350.000 de euro care ajunge la Ioana Țiriac. Mesajul spectaculos al fratelui ei
1
Foto Singura fiică a lui Ion Țiriac și-a primit deja cadoul de Crăciun. „Bijuteria” de 350.000 de euro care ajunge la Ioana Țiriac. Mesajul spectaculos al fratelui ei
Close