Închide meniul
Video

Prima reacție a „Bombardierului” Pascu după ce l-a învins pe Maxim Soroka la iFight HEROES, „Bătălie în pandemie”. „Vă mulțumesc pentru încurajări! Să ajungem numărul 1 în Europa!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 noiembrie 2021, 0:22 / Actualizat: 18 martie 2022, 19:00

"Bombardierul" Pascu, prima reacție după ce a primit centura HEROES

AS.ro

Ion Pascu și-a făcut o intrare de senzație în sală și a făcut show și în cușcă. A avut nevoie de numai un minut și jumătate pentru a-l răpune pe Soroka. Cu peste 20 de meciuri câștigate înainte de limită, Maxim nu s-a putut ridica la nivelul „Bombardierului”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bombardierul” Pascu, victorie uriașă la iFight HEROES, „Bătălie în Pandemie”

VEZI AICI CUM A CÂȘTIGAT ION PASCU MECIUL CU MAXIM SOROKA

Românul a primit centura HEROES și a ținut să le mulțumească tuturor celor care l-au ajutat să obțină una dintre cele mai mari victorii.

În primul rând vă mulțumesc foarte mult că îmi sunteți aproape. De fiecare dată îmi sunteți aproape. Cei care mă susțin îmi trimit mereu mesaje de încurajare.

Mă bucur că am câștigat această centură, este ceva frumos. Ne bucurăm atunci când câștigăm și se încununează cu o victorie. Felicit toți băieții care au participat în această gală. Au făcut meciuri extraordinare. Îi mulțumesc domnului Amatto că de fiecare dată este lângă noi, lui Florin Ceafalău… sunt foarte multe persoane cărora trebuie să le mulțumesc.

Reclamă

Să ne urmăriți pentru că pe viitor ne așteaptă evenimente mult mai frumoase și mult mai tari! Să ajungem numărul 1 în Europa„, a declarat „Bombardierul” Pascu.

Citește și:

Ion Pascu s-a ținut de cuvânt. I-a promis coșmaruri rivalului din cușcă. Cel mai tare luptător de MMA din România era sigur că „Bestia” Soroka nu va avea nicio șansă!

Ucrainenii sunt luptători puternici. El e al doilea ucrainean, mă gândesc să iau toată Ucraina la rând, să-i termin. Iau toată Ucraina, apoi toată Ungaria… toți vecinii„, a spus Ion Pascu după ce a trecut proba cântarului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • „Bombardierul” Pascu a câștigat centura HEROES
  • Ion Pascu l-a învins pe Maxim Soroka

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și