Închide meniul

Câți bani vor încasa Mayweather și Logan Paul! Cei doi boxează duminică noaptea

Florian Ceafalău Publicat: 2 iunie 2021, 13:26

Câți bani vor încasa Mayweather și Logan Paul! Cei doi boxează duminică noaptea

Profimedia Foto

Floyd Mayweather și Logan Paul vor boxa duminică noaptea

  • Mayweather vs Logan Paul duminică noaptea
  • Cei doi vor boxa pe foarte mulți bani

Câți bani vor încasa Mayweather și Logan Paul? Cei doi vor face o avere în urma meciului pe care îl vor disputa duminică noaptea. Ambii vor avea câștiguri uriașe. Meciul este unui atipic și nu se va pune în palmaresul oficial al niciunuia dintre cei doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mayweather are 50-0 la profesioniști, deși ultima victorie, cu Conor McGregor, aflat la primul meci de box din cariera, nu ar fi trebuit pusă alături de celelalte meciuri cu boxeri redutabili. În schimb, Logan Paul are un singur meci, de asemenea netrecut în palmares la profesioniști, și acela pierdut.

Cei doi vor boxa pe durata a 6 runde, însă experții se așteaptă ca Mayweather să pună capăt circului înainte de gongul final.

Reclamă

Câți bani vor încasa Mayweather și Logan Paul! Sume fabuloase pentru cei doi

Logan Paul va face o avere cu acest meci. Deși nu are absolut nicio treabă cu boxul profesionist, Logan va încasa undeva în jurul a 20 de milioane de dolari. O mică parte o reprizintă bursa de meci, dar grosul sumei va fi dat de PPV-urile vândute.

De partea cealaltă, Mayweather va încasa de 10 ori mai mult. Acesta are niște câștiguri estimate de aproape 200 de milioane de dolari. Dintre acestea, 180 de milioane sunt procente din PPV, restul fiind strânși din bursă dar și din contractele de sponsorizare.

Reclamă

Pentru Mayweather nu este primul meci de acest gen. Americanul a făcut aproape 300 de milioane de dolari în 2017, când a boxat cu Conor McGregor, superstarul din MMA care a fost făcut TKO în runda a 10-a. Ultimul meci serios la profesioniști a fost împotriva lui Andre Berto, în 2015, când Mayweather s-a impus la decizie. De altfel, ultimul KO într-un meci pe bune a fost în urmă cu 10 ani, când l-a făcut KO pe Ortiz.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anamaria Prodan, învăţată de iubitul Ronald Gavril să lovească cu pumnul: "Viața începe acolo unde se termină frica!"
Extra • 6 feb., 17:35
Anamaria Prodan, învăţată de iubitul Ronald Gavril să lovească cu pumnul: „Viața începe acolo unde se termină frica!”
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
FIGHT • 4 feb., 18:13
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
FIGHT • 31 ian., 14:34
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea din Glory! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
Gala de box Fight Nation este LIVE VIDEO în AntenaPLAY, duminică 28 ianuarie de la 22:00
Fight • 28 ian., 21:55
Gala de box Prestige Fight a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Show total în ring
Legenda MMA-ului Ion Pascu a fost provocat de Ovidiu Neveu: ”Mă bat cu Pascu să ajung la Conor McGregor”
FIGHT • 7 ian., 15:44
Legenda MMA-ului Ion Pascu a fost provocat de Ovidiu Neveu: ”Zi dacă accepți!” Răspunsul lui Pascu pentru ”tiktoker”