Închide meniul

Mayweather vs Logan Paul! Meciul are loc duminică noaptea. Clauza incredibilă pusă de Floyd în contract

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 1 iunie 2021, 18:24

Mayweather vs Logan Paul! Meciul are loc duminică noaptea. Clauza incredibilă pusă de Floyd în contract

Mayweather vs Logan Paul!

Mayweather vs Logan Paul!

Mayweather vs Logan Paul este meciul așteptat de toți fanii boxului, din diferite motive. Unii vor să îl vadă la treabă pe cel mai mare boxer din ultimii 20 de ani, alții vor să îl vadă pe youtuber umilit, iar alții sunt pur și simplu curioși ce va oferi acest meci atipic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gala are loc în SUA, în Miami, pe 6 spre 7 iunie. Cardul principal va începe la ora 03:00 ora României, în noapte de duminică spre luni. Înainte de meciul celor doi, vom mai vedea la treaba boxeri cunoscuți. Fostul campion mondial Jarret Hurd va boxa cu Luis Arias în speranța că o victorie îl va propulsa iar spre un meci de titlu mondial, în timp ce Badou Jack, mai vechea cunoștință a lui Lucian Bute, va lupta pentru tilul mondial WBA Regular cu un adversar care nu a fost încă anunțat, deși mai sunt câteva zile până la meci.

Clauză incredibilă pusă de Mayweather în contract

Meciul dintre cei doi este unul aparte. Cei doi boxeri vor avea categorii de greutate diferite. Astfel, Mayweather nu are voie să depășească 73kg, în timp ce Logan Paul nu are voie să depășească 86 de kilograme. Floyd a pus o clauză foarte dură în contract. Pentru fiecare kilogram cu care vine în plus, Logan trebuie să plătească 200.000 de dolari! Astfel, dacă Logan Paul vine cu 91 de kg la cântar, acesta trebuie să îi dea lui Mayweather 1 milion de dolari!

Mayweather vs Logan Paul, meci riscant pentru Floyd?

Fostul mare boxer, Floyd Mayweather, retras din 2017 de când disputat ultimul meci competitiv cu Andre Berto, va da piept cu unul dintre frații care au luat cu asalt lumea boxului în ultimii ani. Logan Paul și fratele său Jake Paul au ”furat” zeci de milioane din industria boxului cu meciurile lor ciudadte.

Ultimul exemplu este victoria lui Jake Paul în fața lui Ben Askren, un titrat luptător de MMA. Mulți spun că acesta din urmă a acceptat să ia KO în prima repriză pentru 1 milion de dolari. Jake tocmai ce a anunțat că va boxa cu un alt campion de MMA, Tyrone Woodley, meci care va fi al patrulea la profesioniști pentru acesta.

Reclamă

În schimb, Logan nu are decât un meci de box, și acela pierdut în 2019 în fața cântărețului KSI. Acesta va da piept cu cel mai bun boxer din ultimele 2 decenii, cel care este 49-0 (50, dacă îl socotim pe McGregor) la profesioniști cu peste 20 de campioni mondiali învinși.

Mayweather vs Logan Paul este duminică spre luni. Cele mai tari faze vor fi pe www.AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și