Închide meniul

Cătinaș a pierdut la decizie meciul cu Mahieddine! Românul a revenit în ring după o pauză de 5 ani

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 4 septembrie 2021, 22:04

Cătinaș a pierdut la decizie meciul cu Mahieddine! Românul a revenit în ring după o pauză de 5 ani

Cătinaș a pierdut la decizie meciul său de revenire în kickboxing. Acesta a fost învins de Nordine Mahieddine.

GLORY

Raul Cătinaș a pierdut la decizie meciul cu Mahieddine. Românul a început tare meciul și a trimis loviturile puternice cu care ne-a obișnuit de-a lungul carierei. Din păcate, lipsa de activitate în ring s-a văzut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mahieddine a reușit să păstreze un ritm mult mai ridicat pe durata celor 3 runde, fiind declarat câștigător de toți cei 5 arbitri de ring. Francezul a avut emoții în prima rundă. Acesta s-a accidentat la tibie, dar a fost lăsat de doctori să continue, deși sângera foarte puternic.

Cătinaș a pierdut la decizie primul meci după 5 ani!

Raul Cătinaș este considerat unul dintre cei mai buni kickboxeri români din toate timpurile. Acesta a lipsit timp de 5 ani din ring. Revenirea sa din gala Glory a fost mult așteptată de fani.

Cătinaș nu a dezamăgit, luptând în același stil ofensiv cum a făcut-o tot timpul. Diferența de lovituri a fost însă decisivă. La final, Mahieddine a avut 121 de lovituri ce și-au atins ținta, în timp ce Cătinaș a avut doar 76.

Diferența cea mai mare a fost la loviturile de picior și de genunchi, unde francezul a avut 55 de astfel de lovituri cumulate, în timp ce Cătinaș doar 19.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:22 Marius Şumudică, verdict dur pentru Gigi Becali: „Nici Europa League”! Jucătorii FCSB-ului pe care i-a făcut praf! 11:06 Kyros Vassaras, verdict categoric după controversa de la FCSB – Rapid! Ce a spus şeful CCA despre golul anulat al giuleştenilor 11:01 Marius Şumudică a tras un mare semnal de alarmă legat de situaţia de la Rapid: „Ar fi un eşec mare!” L-a lăudat pe Dan Şucu 10:34 Formula 1™ pregăteşte o schimbare majoră! Planul pus la cale pentru a răsplăti mai mulţi piloţi în „Marele Circ” 10:09 Veste tristă în fotbalul românesc! A murit fostul finanţator al unei echipe de tradiţie! S-a duelat cu Becali, Copos şi Borcea! 9:58 Vinicius a râs de Barcelona, după victoria din El Clasico! Cum au răspuns fanii catalanilor 9:52 Veste excelentă pentru FCSB! Doi jucători ai „roş-albaştrilor” revin în lotul echipei antrenate de Elias Charalambous 9:31 Carlo Ancelotti a spus totul despre victoria uriaşă a lui Real Madrid cu FC Barcelona: „Aşa am reuşit să câştigăm” 8:59 Sorana Cîrstea a coborât în clasamentul WTA! Ascensiune impresionantă pentru Gabriela Ruse! Pe ce locuri se află Simona Halep 8:37 Xavi a dat de pământ cu La Liga după El Clasico! Antrenorul Barcelonei, un car de nervi: „E o ruşine! Nu vreau să tac” Vezi toate știrile
Citește și